Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismi yaşatılacak

2016 yılının ilk meclis toplantısında 138 gündem maddesi görüşülecek

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismi yaşatılacak

2016 yılının ilk meclis toplantısında 138 gündem maddesi görüşülecek

13 Ocak 2016 Çarşamba 16:01
Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismi yaşatılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını 14 Ocak Perşembe günü yapacak. Fuar içi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek birleşimde, 138 gündem maddesi görüşülecek. Meclis toplantısında Başiskele ilçesinde bulunan spor tesisine, teröristlerce şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız’ın isminin verilmesi karara bağlanacak. Toplantıda ayrıca Denetim Komisyonu seçimi de yapılacak.

 

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLECEK

Büyükşehir Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifleri, süre uzatımı ve daire başkanlıklarından gelen tekliflerin yer aldığı 138 gündem maddesi ele alınacak. Gündemin birinci maddesi Denetim Komisyonu seçimi olacak. Komisyon Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap, kayıt ve işlemlerinin denetlenmesi amacıyla kurulacak.

 

TERÖRİSTLERCE ŞEHİT EDİLMİŞTİ

Meclis toplantısında, Başiskele ilçesinde yer alan futbol sahası ve tesisinin ismi belirlenecek. Tesis, teröristler tarafından otomobilinin içinde uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismini taşıyacak. Böylece Şehit Binbaşı Kulaksız’ın ismi Kocaeli’de yaşatılmış olacak. Öte yandan Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler Komisyonu’nun Gümüşhane ve Rize illeri ile kardeş şehir ilişkisinin kurulması ile ilgili raporu da görüşülecek.

Son Güncelleme: 13.01.2016 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38