Seka Kültür Parkı tamamlandı

Seka Kültür Parkı çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı

Seka Kültür Parkı tamamlandı

Seka Kültür Parkı çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı

04 Ocak 2016 Pazartesi 11:08
Seka Kültür Parkı tamamlandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Seka Film Platosu yanındaki Seka Kültür Parkı çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. 30 dönüm arazi yapılan ağaçlandırma çalışmaları kurulan kameriyeler ve 200 metre uzunluğundaki yürüyüş yoluyla güzel bir dinlence alanı oldu.

 6 ÇEŞİT 873 ADET AĞAÇ DİKİLDİ
Seka Kültür Parkı’nda 344 adet ıhlamur, 253 adet dışbudak,155 adet çınar, 63 adet atkestanesi, 42 adet oya ve 16 adet defne olmak üzere toplam 873 adet ağaç dikildi. Sarı malzemeden 200 metre uzunlukta yürüyüş yolu yapılan Seka Kültür Parkı’na 2 adet altıgen kameriye, 8 adet damla tipi kameriye kuruldu. Otomatik sulama sistemiyle çimlerin ve ağaçların sulandığı alan, dinlenmek ve stres atmak için ideal bir nitelikte. 

 D-100’DEN SEKAPARK’A GEÇİŞ

Seka Film Platosu yanına yapımı gerçekleştirilen Seka Kültür Parkı’na yapılan kapı ile D-100 tarafından Sekapark’a geçiş sağlanacak. Ayrıca alan girişinde 433 metrekare granit küptaş, 60 metre uzunluğunda 2 metre yüksekliğinde taş duvar imalatı yapıldı. Travers merdivenler ve engelli rampalarıyla misafirlerin daha rahat giriş yapması sağlandı.

Son Güncelleme: 04.01.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38