banner28
banner23
banner36

Serdar Bilgievi’nden önemli başarı

Büyükşehir bünyesindeki Serdar Bilgievi öğrencilerinden Onur Abdullah, katıldığı yarışmada elde ettiği başarıyla sevindirdi

Serdar Bilgievi’nden önemli başarı

Büyükşehir bünyesindeki Serdar Bilgievi öğrencilerinden Onur Abdullah, katıldığı yarışmada elde ettiği başarıyla sevindirdi

18 Nisan 2014 Cuma 11:16
Serdar Bilgievi’nden önemli başarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgievleri, düzenlediği sosyo-kültürel etkinlikler ve öğrencilerinin başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Serdar Bilgievi’nden Onur Abdullah, katıldığı yarışmada Kocaeli sekizincisi oldu.

 

UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMASI

Kocaeli genelinde 13 Bilgievi ile toplam 30 bin 600 kayıtlı öğrencisine okul sonrası eğitim desteği veren Bilgievleri, son olarak katıldığı ulusal yarışmada önemli bir başarıya imza attı. 174 bin 399 kişinin kayıt yaptırdığı Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında yapılan Kur’an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kocaeli, yarışmaya en çok katılım sağlayan ikinci il oldu.

 

KOCAELİ’DEN YOĞUN İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri öğrencileri 14 yaş altını kapsayan A Kategorisi’nde katılarak, Türkiye genelinde 52 bin 812 kişiyle yarıştı. Allah’ın kelamını anlamak amacıyla yapılan yarışmada Serdar Bilgievi öğrencisi Onur Abdullah, Kocaeli 8’incisi oldu ve Ufka Yolculuk Platformu tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. Aynı zamanda Bilgievleri öğrencileri arasında da birinci olan Onur Abdullah’a Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi.


DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Yarışmada kazandığı başarı sayesinde hem ailesini gururlandıran, hem de kendisi büyük sevinç yaşayan Serdar Bilgievi’nin 7. sınıf öğrencisi Onur Abdullah, ‘’Bize emek veren tüm hocalarımıza ve belediye başkanımıza bizi hep desteklediği için teşekkür ederim. Bir dahaki sene için daha çok çalışıp daha iyi bir derece almayı ve sonrasında da Umre’ye gitmeyi çok istiyorum’’ dedi.

 

Son Güncelleme: 18.04.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38