banner28
banner23
banner36

Şoförlere verilen eğitimler devam ediyor

Kocaeli genelinde faaliyet gösteren taksiciler, servis ve toplu taşıma şoförlerine Büyükşehir tarafından verilen eğitimler devam ediyor

Şoförlere verilen eğitimler devam ediyor

Kocaeli genelinde faaliyet gösteren taksiciler, servis ve toplu taşıma şoförlerine Büyükşehir tarafından verilen eğitimler devam ediyor

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:25
 Şoförlere verilen eğitimler devam ediyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü’nün eğitim birimi, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren taksiciler, servis ve toplu taşıma sürücü personeline yönelik eğitimlerine devam ediyor. Kocaeli Fuarı içerisindeki Sivil Toplum Merkezi(STM)’nde verilen eğitimler kapsamında şoförlere yolcu sürücü ilişkileri, ilk yardım, araçlarda güvenlik ve ulaşım mevzuatı konularında eğitim veriliyor.

 SÜRÜCÜ ŞİKAYETLERİ AZALDI

2006 yılından bu yana Servis Sürücüleri Eğitim Programı ve Toplu Taşıma Sürücü Eğitim programları düzenleyen Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü’nün eğitim birimi, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile ilimizde hizmet veren servis ve toplu taşıma sürücü personellerinin eğitimine devam ediyor. Eğitimler, İzmit’te STM’de ve Gebze Eğitim Merkezi’nde yapılıyor. Sürücülere verilen eğitimlerle birlikte 444 11 41 numaralı Ulaşım Çağrı Merkezi’ne gelen sürücü şikayetlerinin azaldığı, memnuniyet oranının arttığı ifade ediliyor.

 PROFESYONELLİK KAZANIYORLAR

İlimizde ulaşım sektöründe faaliyette bulunan tüm şoförler, işlerinde profesyonellik kazanması noktasında eğitim desteği alıyor. Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü’nün eğitim birimi, eğitim çalışmalarını 2 yılda bir tazeleyerek Sürekli Eğitim Merkezi(SEM) olma hedefinde hızla ilerliyor. Eğitimlerde edinilen tecrübe, diğer Büyükşehir Belediyeleri ve kurumların eğitim birimleri ile paylaşılarak, onların da gelişimine destek veriliyor.

 

Son Güncelleme: 28.05.2015 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38