SP'den Türk Sağlık Sen'e ziyaret

Sadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker’i Şubede Ziyaret.

SP'den Türk Sağlık Sen'e ziyaret

Sadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker’i Şubede Ziyaret.

13 Ocak 2016 Çarşamba 12:05
SP'den Türk Sağlık Sen'e ziyaret

Her İki Tarafta Görüşmeden Memnun Olduklarını İfade Ettiler.

Sadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu İl   Başkan yardımcısı ve Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Recep Sarıdoğan, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Can ile birlikte Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çekeri Şubede ziyaret etti. Ziyarette  Şube Başkan Yardımcısı Umut Birol, Eski Şube Başkan Yardımcısı Erol Kalemer de hazır bulundu. Her iki tarafta görüşmeden memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Bu Tür Ziyaretler Faydalı.

Bu tür ziyaretlerin faydalı olduğunu sivil toplum kuruluşları  “STK” ile Ülkeyi ve kenti yönetmeye talip olan siyasi parti, STK temsilcileri sıklıkla bir araya gelmelerinde fayda olduğunu ifade ettiler. Ülke meseleleri  ve ağırlıkla kentin sağlık sorunlarının konuşulduğu ziyarette Şube Başkanı Çeker kentin sağlık sorunları hakkında İl başkanı Ejderoğlu ve heyetini bilgilendirdi. Çeker; Ziyaret için Sadet Partisi İl başkanı Ejderoğlu ve heyetine teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 14.01.2016 11:48
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretSPTürk Sağlık Sen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38