Spor Ligi’ne son başvuru tarihi 3 Mart

Başvurular Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesine yapılacak

Spor Ligi’ne son başvuru tarihi 3 Mart

Başvurular Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesine yapılacak

26 Şubat 2014 Çarşamba 10:13
Spor Ligi’ne son başvuru tarihi 3 Mart
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ikincisini düzenleyeceği Spor Ligi müsabakalarının başvuruları alınmaya başlandı. Süre, 3 Mart Pazartesi günü sona erecek. Başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web adresi üzerinden verilecek “Büyükşehir Spor Ligleri Başlıyor” linkindeki başvuru formlarıyla yapılacak. Okullar, liglerle ilgili tüm bilgiye bu link üzerinden ulaşılabilecek.

 

5 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAK

12 ilçeyi kapsayacak Spor Ligleri 5 Mart Çarşamba günü oynanacak satranç müsabakası ile İzmit ve Gebze’de eş zamanlı olarak start alacak. Gebze’deki müsabakanın merkezi Gebze Kapalı Spor Salonu, İzmit’te ise Atatürk Spor Salonu olacak. 6 Mart Perşembe günü her iki merkezde devam edecek olan satranç müsabakasının finali, 17-18 Mart tarihleri arasında İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda yapılacak.

 

MASA TENİSİ, ATLETİZM VE SATRANÇ

Öğrencilere spor şenliği yaşatacak olan lig kapsamında masa tenisi, atletizm ve satranç müsabakaları düzenlenecek. Öğrenciler spor müsabakalarına okul takımlarıyla katılacak.

 

BRANŞLARIN TARİH VE YERLERİ

Masa tenisi branşının müsabakaları 6-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Müsabakanın İzmit’teki merkezi Seka Sporcu Eğitim Merkezi, Gebze’de ise Gebze Kapalı Spor Salonu olacak. Gebze’deki müsabakalar 7 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek. Bu branşın finali 14 Mart Cuma günü Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde yapılacak.

 

ATLETİZM BRANŞI

Ligin son müsabakaları Atletizm branşında 10-17 Mart tarihleri arasında yapılacak. Branş müsabakalarına; Gebze’de Alaettin Kurt Stadı,  İzmit’te ise Outlet Yanı Atletizm Pisti evsahipliği yapacak. Branşın final müsabakaları İzmit Atletizm Pisti’nde 17 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Spor Ligleri 18 Mart Salı günü sona erecek.

 

ŞAMPİYONLAR GECESİ’NDE BULUŞACAKLAR

Lig Şöleni’nde dereceye girenler için 19 Mart Çarşamba günü Şampiyonlar Gecesi düzenlenecek. Öğrenciler bu özel gecede, kupa ve madalyalarının yanı sıra sürpriz hediyelerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun elinden alacak.

Son Güncelleme: 26.02.2014 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38