STK’lara önem veriyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Tataristan yolculuğu öncesi Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi

STK’lara önem veriyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Tataristan yolculuğu öncesi Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi

25 Nisan 2014 Cuma 13:09
STK’lara önem veriyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2014 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kazan’daki programa katılmak için Tataristan’a gitti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı olarak açılış programına katılacak olan Başkan Karaosmanoğlu, Tataristan yolculuğu öncesi sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Gebze’deki makamında bir araya geldi.

 

KENT HAYATI İÇİN STK’LAR ÖNEM

Sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerini ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK’ların kent hayatında önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Gebze Şube Başkanı Teslim Yıldız, Gebze Bakkallar, Bayiler ve Büfeler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Secaettin Aydın, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nasrettin Bavaş, Kocaeli Sinoplular Derneği Başkanı Bahattin Demircan ve yönetimlerini ağırladı.

 

STM’LERİN SAYISI ARTACAK

STK’lara önem verdiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için çok sayıda çalışma yaptıklarını belirtti. Özellikle dernek merkezi tutacak imkanı olmayan dernekler için hem İzmit’te hem de Gebze’de Sivil Toplum Merkezi oluşturduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, bu merkezleri çoğaltacaklarını ifade etti.

 

ÖZAK VEKALET EDECEK

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu’nun Tataristan’da bulunduğu süre içerisinde Başkan Vekili Zekeriya Özak vekalet edecek.


Son Güncelleme: 27.04.2014 11:07
Anahtar Kelimeler:
STK’laraönemVeriyoruz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38