banner28
banner23
banner36

STK’larla işbirliği artacak

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, STK’larla işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi

STK’larla işbirliği artacak

Sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, STK’larla işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi

21 Mayıs 2014 Çarşamba 12:52
STK’larla işbirliği artacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK)  işbirliğine devam edeceklerini söyledi. STK temsilcilerini Gebze’deki başkanlık makamında ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, kentin gelişiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli rol aldığını vurguladı.
STK’LAR KENTİN GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ
Gebze Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Çayırova Şube Başkanı Furkan Oğur Eşitti ile yönetimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. STK temsilcileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Sivil Toplum Kuruluşları bir kentin gelişimi için çok önemlidir. Günümüz dünyasında modern kentlerin yönetiminde STK’ların rolü her geçen gün artıyor” dedi.
STM’LERİN SAYISI ARTACAK
Bunun farkında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sivil toplumun gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu. Kocaeli Fuarı’nda Sivil Toplum Merkezi kurduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze’de de Sivil Toplum Merkezi kurarak derneklerimizin yer konusundaki sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Bu merkezleri tüm ilçelerimizde kuracağız” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 23.05.2014 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38