Takdir ve teşekkür getirene buz pateni bedava

Başarılı öğrenciler şubat tatili süresince Olimpik Buz Sporları Tesisi’nden ücretsiz yararlanabilecek

Takdir ve teşekkür getirene buz pateni bedava

Başarılı öğrenciler şubat tatili süresince Olimpik Buz Sporları Tesisi’nden ücretsiz yararlanabilecek

24 Ocak 2016 Pazar 12:45
Takdir ve teşekkür getirene buz pateni bedava
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci döneminde takdir ve teşekkür getiren öğrencilere karne hediyesi hazırladı. Birinci dönemde takdir ve teşekkür alan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Sporları Tesisi’nden 15 günlük yarıyıl tatili süresince ücretsiz yararlanabilecek.

 BAŞARI BELGENİ GÖSTER, BUZ SENİN

Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu karne hediyesinden yararlanmak ise oldukça kolay. Takdir ve teşekkür alan öğrencilerin bu belgeleriyle birlikte Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerindeki binasına gelmesi gerekiyor. Başarı belgelerini buradaki yetkililere gösteren öğrencilere yarıyıl tatili boyunca Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin kapıları açık olacak.

 SEANS GÜN VE SAATLERİ

Öğrenciler, Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde hafta için her gün gerçekleştirilen Halk Seansı bölümüne katılacak. Halk seansları çarşamba ve cuma günleri 10.00-19.00, pazartesi, salı ve perşembe 10.00-15.00 ve hafta sonları ise 14.00-19.00 arasında gerçekleştiriliyor.

 EĞİTMENLER GÖZETİMİNDE

Büyükşehir Belediyesi, ayrıca çocukların bu dönemde buz sporlarını öğrenebilmeleri için eğitmen tahsis edecek. Çocuklar böylece temel buz pateni eğitimi almış olacak. Kask ve patenler de yine ücretsiz olarak çocuklara verilecek.

Son Güncelleme: 24.01.2016 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38