Tarih sevgisinin yaşı yok

76 yaşındaki Bekir amca, Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu'na gösterdiği ilgiyle tarih sevgisinin yaşı olmadığını gösterdi

Tarih sevgisinin yaşı yok

76 yaşındaki Bekir amca, Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu'na gösterdiği ilgiyle tarih sevgisinin yaşı olmadığını gösterdi

05 Nisan 2015 Pazar 23:26
Tarih sevgisinin yaşı yok

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Sempozyumu-II, tarih sevgisinin yaşı olmadığını bir kez daha gösterdi. 7'den 70'e herkesin ilgi gösterdiği sempozyuma 76 yaşındaki Bekir amca damgasını vurdu. Bekir amca, ilk günden itibaren sempozyumdaki sunumları yakından takip etti, akademisyenlere sorular yöneltti.

 

''OSMANLI'YI ÇOK SEVİYORUM''

1939 yılında doğan ve aslen Sinoplu olan Bekir Özdemir, Kara Mürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu'nda tarih sevgisinin yaşı olmadığını bir kez daha gösterdi. İzmit Alikahya'da oturan Bekir amca, ilk günden itibaren sempozyumdaki sunumları yakından takip etti. Sempozyuma gelen gençlerin ve üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiği Bekir amca, özellikle Osmanlı tarihine ayrı bir ilgisi ve sevgisi olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere sempozyumu düzenleyen herkese teşekkür eden Bekir amca, ''Osmanlı dönemine ve Kocaeli'nin tarihine yönelik açıklamaları dikkatle dinledim. Böyle bir sempozyum düzenlenmesinden çok duygulandım'' dedi.

Son Güncelleme: 05.04.2015 23:28
Anahtar Kelimeler:
YokTarihSevgisininYaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38