banner28
banner23
banner36

Temel Karamollaoğlu, Kocaeli'de

 Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Perşembe Pazarı’nda düzenlenen mitingde partilileri ve vatandaşlar ile buluştu

Temel Karamollaoğlu, Kocaeli'de

 Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Perşembe Pazarı’nda düzenlenen mitingde partilileri ve vatandaşlar ile buluştu

03 Haziran 2018 Pazar 15:23
Temel Karamollaoğlu, Kocaeli'de

 Saadet Partisi Kocaeli İl Örgütü 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nu ilimizde düzenlenen mitingde ağırlıyor. Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirilen miting için büyük bir katılım bekleyen Saadet Partisi İl Örgütü, Perşembe Pazarını flama ve bayraklarla donatırken, polis ekipleri alan etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı.

“7’den 70’e Saadet’e koştular”

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatının düzenlediği “Büyük Kocaeli Mitingi” renkli ve heyecanlı görüntülere sahne oldu.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığının dün, İzmit Perşembe Pazarı Alanı’ndaki mitingi, 7’den 70’e her kesimden insanın yoğun katılımı ile gerçekleşti. Miting katılımcılar itibariyle renkli ve heyecanlı görüntülere sahne oldu. Küçük yaştaki çocuklardan, 80 yaşındaki teyzelere kadar herkesin coşkulu olduğu mitinge, Saadet Partisinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu katılarak halka hitap etti. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Karamollaoğlu, mitinge gösterilen ilgiden ötürü Kocaeli halkına teşekkür etti.

Saadet Partisi’nin ittifak yaptığı CHP ve İYİ Parti İl Başkanları da programa davet edilirken, alana ilk gelen isim CHP İzmit İlçe Örgütü’nün eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya oldu. ‘Geleceğin için Değiştir Kocaeli’ sloganıyla düzenlenen mitinge Cumhurbaşkanı Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Nurettin Çelik, İlçe Başkanları ve milletvekili adayları da katıldı. SP Lideri kısa süre önce alana gelerek Kocaelilileri selamladı. Karamollaoğlu n itibariyle Kocaeli seçmenine sesleniyor. Binlerce partili ve vatandaşın katıldığı programa, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve milletvekili adaylarının yanı sıra Cumhur ittifakının destekçileri olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ile CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’te destek verdi. Gerçekleştirilen mitingde konuşan SP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ülkede adaleti sağlayacaklarını ve güçler ayrılığını tekrar tesis edeceklerini söylerken, “ Eğer bir memlekette adalet sağlanmıyorsa birileri kendi inandığı adaleti sağlamaya çalışır ve anarşi artar. Küfürle yönetim devam edebilir ama zulümle asla devam etmez” dedi.

CHP Kocaeli İl örgütü ve İYİ Parti İl teşkilatı, Saadet Partisi’nin Milli İrade Meydanı(Perşembe Pazarı) alanında düzenlediği mitinge katılarak ittifak yaptıkları SP’ye destek verdiler. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve CHP’li partililer, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ve yöneticiler Temel Karamollaoğlu’na alandan destek verdiler. ESKİ SEÇİM HAVASI YOK Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik açılış konuşmasında ,“Ramazan ayı içerisinde çok kutlu bir görev için bugün sizler bu meydanda yerinizi aldınız, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Eski bildiğimiz seçim havası şu an yok. Ama kendi havasına sokmak lazım. Seçim bir savaş değil yarış. Genel Başkanımız ilimizden pırıl pırıl adaylar çıkardı. Çalışmalarımıza başladık. Bu hükümet zamanı bir köprü yapıldı. İktidar bizden önce Eskihisar’a geçerdi kendi feribotuyla geçerdi. Şimdi kendilerine geçişler hızlı olsun diye köprü yaptı ama o da kullanmıyor. Biz tüm Türkiye’nin yapılan tesislerden geçmesi için gereken çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZİ ADIM ADIM DOLAŞIYORUZ

 Ardından kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu, “Uzun süredir şehrimizi adım adım dolaşıyoruz ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Esnafımızın tedirginliğini yerinde görüyoruz. Çiftçimizin emeğinin karşılığını almadığına görüyoruz. Memurlarımız sistemin kurbanı oluyor. Sanayicimiz finans hokkabazlarına terk ediliyor. Milletin parası şatafata, gösterişe gidiyor. Milletimize yeni bir sayfa açmak için biz geliyoruz. Millete yaramayan istikrarın sıkıntılarını masaya yatırma vakti gelmiştir. Kalkınmanın öncüsü olmak halkımızın hak ettiği refah ve özgürlüğe kavuşturmak çağımız gereği daha mümkün hale gelmiştir. Yeter ki çalışmayı bilen kadrolar yönetime gelsin. İşte bizim farkımızda burada. Kadrolarımızla birlikte çalışma tutkusuna sahibiz” dedi.

GENÇLER İÇİN BİRŞEY YAPMADILAR

Daha sonrasında söz alan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bir seçime gidiyoruz. Elbette bu seçimin barış ve huzur içinde yapılmasını arzu ediyoruz. Seçimler siyasi partilerin birbiriyle kavga ettikleri, suçlamalarda bulunduğu ortamlar olmamalı. Siyasi partiler ülkelerin problemlerini çözmek için var. Elbette her konu için her siyasi partinin politikaları vardır. Bunlar her partinin aynı görüşü taşımasını gerektirmez. Bunlara inat ben seçim gününe kadar kimseyle kavga etmeden, bazı iftiralarda bulunan insanların seviyesine düşmeden ülkemiz için çözüm önerileri sunmaya ısrarla devam edeceğim. Gençlerimiz burada, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Yarın bu ülkenin sorunlarını gençlerimiz üstlenecek. Kendilerine bir görev verildiği zaman başarılı bir şekilde fedakarca çalışacaklar. Bugüne kadar gençlerimizin ihtiyaçları için hükümet hiçbir ciddi tedbir almadı. Bugünkü iktidar adalete bakıyor inşaat görüyor, sağlığa bakıyor inşaat görüyor, eğitime bakıyor inşaat görüyor. Biraz bunların içini görün.

 BEN SEÇİM RÜŞVETİ VERMEM

Önce bu gençlerimizin değerlerini ihya etmeye, siyasiler olarak onlara örnek olmaya mecburuz. Malı mülkü her şeyin önünde tutarsanız gençler değil üçkağıtçılar itibar görmeye başlar. Bizim gibi düşünsün düşünmesin herkesle kucaklaşmalıyız. Bu ülkeyi kutuplaştırmaya çalışanlara rağmen bunları başaracağız. Bunlar biraz nezaket öğrensin, herkese vatan haini diyorlar. Eğer bir memlekette adalet sağlanmıyorsa birileri kendi inandığı adaleti sağlamaya çalışır ve anarşi artar. Küfürle yönetim devam edebilir ama zulümle asla devam etmez. Biz adaleti hakim kılmayı, barışın tesisinde en önemli adımlardan biri olarak görüyoruz. Benim seçim vaadim geçici birkaç maddiyata daha doğrusu seçim rüşvetine dayanmaz. Benim sizlere vaadim bu bozuk gidişatın kökten değiştirilmesi. Türkiye’de işsiz kalmaması, gelir dağılımında adaletin tesisi” şeklinde konuştu.

http://www.sozkocaeli.com/xpanel/?file=haberler&islem=ekleduzenle
 

Son Güncelleme: 03.06.2018 15:30
Anahtar Kelimeler:
Temel Karamollaoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38