banner28

TGF’de Kocaeli ağırlığı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurulu’nda 15 kişilik yönetim kuruluna Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol seçildi. Diğer taraftan çeşitli kurullarda da Kocaelili 3 meslektaşımızın girmesi mutluluk yarattı.

TGF’de Kocaeli ağırlığı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurulu’nda 15 kişilik yönetim kuruluna Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol seçildi. Diğer taraftan çeşitli kurullarda da Kocaelili 3 meslektaşımızın girmesi mutluluk yarattı.

21 Eylül 2015 Pazartesi 11:42
 TGF’de Kocaeli ağırlığı

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu 8. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca’nın listesi TGF’nin yeni yönetimini oluşturdu. ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ın Divan Başkanlığı’nı yaptığı Olağan Genel Kurul’da iki dönem boyunca TGF Genel Başkanlığı’nı yapan Atilla Sertel, oy birliğiyle Onursal Genel Başkan seçildi.

 Yurtiçi ve yurtdışından 82 meslek kuruluşunun üye olduğu Türkiye Gazeteciler Federasyonu Olağan Genel Kurulu’na 200’e yakın delege katıldı. Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, şunları söyledi:“Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak mesleki sorunların çözümü noktasında aktif bir faaliyet içerisindeyiz. 1998 yılında kurulan Federasyonumuz 17 yıldır, çağdaş demokrasiyle yönetilen ülkelerde uygulanan evrensel standartlardaki basın özgürlüğünü talep eden bir misyon üstlenmiştir. Bundan böyle de aynı talep doğrultusunda mesleki mücadelesini sürdürecektir. Bünyemizde bulunan 82 meslek örgütüne üye toplam 20 binin üzerinde meslektaşımızın temsilcisi olan Federasyonumuzun, 8. Olağan Genel Kurul’dan daha da güçlenerek çıkacağına ve birlik beraberlik noktasında örnek bir yapı sergileyeceğine olan inancım tamdır.”Sertel'de destekleri nedeniyle cemiyet başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 2012 – 2015 TGF yönetim ve denetim kurulu raporları oy birliğiyle ibra edildi. Tek liste ile gidilen seçimde açık oylama yapıldı. Yılmaz Karaca’nın genel başkanlığında 15 kişiden oluşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu üç yıllığına göreve seçildi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yeni seçilen yönetim kuruluna seçildi. Diğer taraftan Yüksek İstişare Kuruluna ise Halit Yılmaz ve Cemal Kaplan, Onur Kuruluna ise İsmail Kahraman girerek büyük bir başarı elde ettiler.

 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptığı açıklama da, " Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulunda yer almaktan büyük mutluluk yaşıyorum. Benimle birlikte Yüksek İstişare Kurulunda yer alan Halit Yılmaz ile Cemal Kaplan ve Onur Kurulunda yer alan İsmail Kahraman'da ayrı bir onur yaşattılar. Cemiyetimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

 İşte Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun yeni yönetimi:

Yönetim Kurulu (Asil)

Yılmaz Karaca, Mehmet Ali Dim, İbrahim Erdoğan, Misket Dikmen, Cafer Esendemir, Veli Altınkaya, Recep Aydın,

Mehmet Veysi İpek, İbrahim Ay, Çetin Gürol, Mikail Pelit, Osman Altınışık, Sezai Matur, Celil Acar, Derya Akbıyık.

Onur Kurulu (Asil)

Ahmet Ünal, Ahmet Abdullahoğlu, Gökhan Erkmen, İdris Yavuz, İsmail Kahraman, Cumhur Kılıççıoğlu, Hüsnü Arslan.

Denetleme Kurulu (Asil)

Kemal Özdilek, Mustafa Doğan, Bayram Ekici, Erol Tayhan, Arif Arslan, Faik Bakoğlu, Hikmet Kurada.

Yüksek İstişare Kurulu (Asil)

Lütfü Karakaş, Halit Yılmaz, Mehmet Emin Güzbey, Naci Akyazı, Birkan Demirci, Metin Kösedağ, Selahattin Şener, Osman Çetinkaya, Şahin Özer, Avni Gelendost, Sait Yanık, Ercihan Çakmak, Mehmet Yirun, Halil İbrahim Hüner, Halil Eğriboyun, Gökhan Kökçak, İsmail Temiz, Mehmet Işık, Cemal Kaplan.

 

Son Güncelleme: 23.09.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38