banner28
banner23
banner36

‘’Toplumlar neyi nasıl hatırlıyor’’

Kültür ve Medeniyet Okumaları, Prof. Dr. İsmail Kara ile devam edecek

‘’Toplumlar neyi nasıl hatırlıyor’’

Kültür ve Medeniyet Okumaları, Prof. Dr. İsmail Kara ile devam edecek

19 Kasım 2015 Perşembe 10:37
‘’Toplumlar neyi nasıl hatırlıyor’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Kocaeli Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kültür ve Medeniyet Okumaları’na bu ay konuşmacı olarak Prof. Dr. İsmail Kara katılacak. Kara, “Hatırat kitapları yahut toplumlar neyi nasıl hatırlıyor” konulu bir konuşma yapacak.

 

İSTEYEN HERKES KATILABİLİYOR

Etkinlik, 20 Kasım Cuma günü saat 19.00’da Seka Kültür Alanı’nda bulunan dernek binasında yapılacak. Konferansta ayrıca Prof. Dr. İsmail Kara’nın “Sözü dilde hayali gözde” ve “İslamcıların siyasi görüşleri 1- Hilafet ve Meşrutiyet” adlı kitapları üzerine konuşulacak. Ayda bir kez yapılan okumalara isteyen vatandaşlar katılabiliyor.

 

KENT KÜLTÜRÜNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı aynı zamanda Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı görevlerini yürüten Dr. Ali Yeşildal, kent kültürüne katkı sağlayabilmek için çaba gösterdiklerini söyledi. Yeşildal, “Edebiyat ve Dil Derneği Kocaeli Şubesi açıldığı günden bu yana pek çok önemli ismi ağırladı. Geçen ay yazar Yusuf Kaplan’ı misafir ettik. Bu ay da İlahiyatçı Prof. Dr. İsmail Kara bizlerle olacak. Ayda bir kez Kültür ve Medeniyet Okumaları’nda alanında isim yapmış isimleri Kocaelililerle buluşturmaya devam edece ğiz. Ücretsiz ve sertifikalı kurslarımız da geçen hafta başladı” dedi.

 

Son Güncelleme: 19.11.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38