Trabzonlular Derneği başkanını seçti

Kocaeli Trabzonlular Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısını dün Yahya Kaptan’da bulunan Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirdi. Kongere’de mevcut başkan Osman Sarısüleyman başkanlığa aday olmazken yeni başkanlığa Sami Durmuşoğlu seçildi

Trabzonlular Derneği başkanını seçti

Kocaeli Trabzonlular Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısını dün Yahya Kaptan’da bulunan Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirdi. Kongere’de mevcut başkan Osman Sarısüleyman başkanlığa aday olmazken yeni başkanlığa Sami Durmuşoğlu seçildi

15 Kasım 2015 Pazar 13:23
 Trabzonlular Derneği başkanını seçti
1988 yılında İzmit Kuruçeşme’de kurulan, 318 üyeye sahip Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin 14 üncü olağan genel kurulu dün Yahya Kaptan’da bulunan Ramada Plaza Otel’de gerçekleşti. Dernek yönetimi ve kongre üyelerinin katılımıyla tek listeyle gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek üstlendi. Ayrıca kongreye Ak Parti İl eski Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır katıldı. Kongrede mevcut başkan Osman Sarısüleyman aday olmazken tek aday Sami Durmuşoğlu oldu ve Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin yeni başkanı seçildi. Bir dönem Kocaelispor’da yöneticilik yapan, İzmit Makine, Es Durmuşoğlu ve Lukka Cafeleri’nin sahibi olan Sami Durmuşoğlu, yeni ve genç bir ekiple çalışacaklarını, bu sayede Kocaeli’de yaşayan bütün Trabzonlulara ulaşacaklarını belirtti.
 
TERÖR SON BULMALI
Açılış konuşmasını Kongrenin divan başkanlığını üstlenen Ak Parti il eski Başkanı Mahmut Civelek;Bugün güzel bir gün. Güzel bir günde bayrak teslimini divan olarak yönetmeye çalışacağız. Bugün yaşadığımız günlerde birlik ve beraberliğe, sadece İslam coğrafyasının değil dünyanın ihtiyacı vardır. Sabah kalktığımızda şehit haberlerini almadığımız günler istiyoruz. Ülkenin üzerinde ki karanlık ellerin biran önce üzerimizden çekilmesini istiyoruz. Fransa’da olan katliamı nefretle kınıyor, onlarında gerçekleri görmesini istiyoruz. Terörün, dini, dili, ırkı olmadığını görmelerini diliyoruz. G-20 zirvesinde bu terörün görülüp artık bir sonu da kavuşturulması gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar dernek başkanlığı yapmış bütün ağabeylerimize çok teşekkür ediyoruz. Ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni seçilecek olan arkadaşımızı ve yönetimine başarılar diliyorum”dedi
 
ÖZEL BİR DERNEK
Açılış konuşmasını eski başkan Osman Sarısüleyman gerçekleştirdi. Sarısüleyman; Bizler Kocaeli’de yaşayan Trabzonluların kendilerini rahatça ifade ettikleri özel bir derneğin üyeleriyiz.Trabzon’un değerlerini ne kadar önemli olduğunu hiçbir zaman unutmadım.Ben ve değerli arkadaşlarım Trabzonluların birlik ve beraberliği için elimizden geleni yaptık.Derneğimize yakışır dernek binası kazandırmak için elimizden geleni yaptık.Görevi devralacak arkadaşlarım her şeyin üstesinden geleceğine inanıyorum” dedi.
 
DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Eski başkan Osman Sarısüleyman’ın ardından konuşma yapan AK Parti Milletvekili Sami Çakır,”1 Kasım seçimlerinde desteklerinizde ötürü çok teşekkür ediyorum. Özellikle çok ciddi şekilde dernekleri ziyaret ettim. Farklı siyasi görüşte insanların hemşeri dernekleri çatısı altında olması kadar doğal bir şeyin olacağını her zaman söyledim. Bugün görevi devir alacak arkadaşım Sami’ye ve yönetimine başarılar diliyorum. Biliyorum ki aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacaklar. Kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ
Sami Durmuşoğlu ,” Bu dernekte neredeyse 10 senedir başkan olmayı çok istiyordum. Eski başkanlar güzel şeyler yaptılar her zaman onların yanlarında durduk. Bundan sonrada büyüklerimiz bizim yönetimin yanlarında dururlarsa değişik bir Trabzonlular derneği göreceğiz. İzmit ve Trabzon halkına yakışır bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz. Bundan önceki başkanlarla da istişare edip, Kocaeli’de yaşayan bütün Trabzonluları bir çatı altında toplamak istiyoruz.

YÖNETİM LİSTESİ
Başkan:Sami Durmuşoğlu
Vedat Kuru
Cem Turan
Safinaz Gülçebi
Neşe Köse
Bilgehan Tosun
Murat Tandoğan
Gözde Hilal Öner
Satiha Saral
Abidin Eşkin
Salih Şahintürk
Mustafa Küçük
Ümit Kum
Serkan Otman
Vural Altunbaş
Selami Çoban
Sadullah Keleş
Şaban Yılmaz
Mehmet Keskin
Yahya Çuhadaroğlu
Ayhan Akyüz

Son Güncelleme: 18.11.2015 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38