banner28

Trabzonlular Derneği’nden Başkan Özdağ’a ziyaret

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ile yeni yönetimi ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı ziyaret etti

Trabzonlular Derneği’nden Başkan Özdağ’a ziyaret

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ile yeni yönetimi ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı ziyaret etti

11 Ocak 2016 Pazartesi 11:54
 Trabzonlular Derneği’nden Başkan Özdağ’a ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kasım ayında gerçekleşen olağan genel kurulda Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin başkanı seçilen Sami Durmuşoğlu ile yeni yönetim kurulu üyeleri; Vedat Kuru, Ümit Kum, Cem Turan, Serkan Otman, Salih Şahintürk, Abidin Eşkin, Vural Altıntaş, Murat Tandoğan, Mehmet Keskin, Kerem Çolak, Mustafa Küçük, Fatih Demir, Faruk Zorlu, Ünal Baydar, Şaban Yılmaz ve Safinaz Gülçebi’yi ağırladı.Ziyarette, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Uludüz, Semih Barış ve Murat Altun da yer aldı.

‘FİKİRLERİNİZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

Etkin projelerle Kocaeli’ne ve Trabzonlu hemşerilerine hizmet etmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, “Kocaeli’nde yaşayan Trabzonlu hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak amacıyla yeni yönetimimizle birlikte çalışmalara başladık. Kendisi de Trabzonlu olan ve derneğimizin geçmiş dönem başkanı olan Murat Ağabeyimizin ve yönetim kurulunun fikirleri bizler için çok değerli. Hem derneğimizin yeni dönem çalışmaları ile ilgili bilgi vermek hem de görüşlerini almak üzere ziyaret ettik” dedi.

‘ÖNCE KOCAELİ’MİZ SONRA TRABZON’UMUZ…’

“Yeni yönetiminiz hayırlı, uğurlu olsun” diyerek sözlerine başlayan Başkan Özdağ, “Sami başkanımız nezdinde tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Çok donanımlı bir yönetim oluşturulmuş ve inanıyorum ki bu ekip önce Kocaeli’miz, sonra Trabzon’umuz için çok güzel çalışmalar gerçekleştirecekler. Sizlerden yeni dönemde, başta Kocaelimiz ve hemşehrilerimizinbirlik- beraberliği adına özel projeler bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki biz her şeyden önce Kocaeliliyiz ve yapacağınız her çalışma herşeyden önce Kocaeli’ni kucaklamalıdır. Yolunuz açık olsun. Desteklerimiz her zaman sürecek” dedi. Dernek Başkanı Durmuşoğlu, derneğin bina inşa hazırlıkları ile ilgili Başkan Özdağ’a bilgi aktardı. 

Son Güncelleme: 11.01.2016 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38