banner28
banner23
banner36

Tramvayda, temizlik var

Kısa zamanda vatandaşlar tarafından sevilerek tercih edilen ulaşım aracı haline gelen Akçaray, her gün detaylı şekilde temizleniyor.  

Tramvayda, temizlik var

Kısa zamanda vatandaşlar tarafından sevilerek tercih edilen ulaşım aracı haline gelen Akçaray, her gün detaylı şekilde temizleniyor.  

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:27
Tramvayda, temizlik var

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin işletmesini yürüttüğü tramvaylar her gün detaylı olarak temizleniyor. Kısa zamanda Kocaeli halkı tarafından sevilerek kullanılan Akçaray tramvaylarında vatandaşların rahat, huzurlu ve en önemlisi de hijyenik olarak seyahat etmesi için dikkatli ve titizlikle temizleniyor. Araçlar dış ve iç kısım olarak iki farklı şekilde hijyenik hale getiriliyor.

 

HER GÜN DETAYLI TEMİZLİK

Hizmet kalite çıtasını en üst seviyeye çekerek vatandaşları memnun etmeyi başaran UlaşımPark, yolcuların hijyenik ortamda seyahat etmeleri için de her gün tramvayları temizliyor. Sefer bitiminde ve ihtiyaç duyulduğu noktalarda anlık müdahale edilerek tramvayları temizleyen UlaşımPark, ilk olarak yıkama bölümüne getirdiği tramvayların dış kısmını makinelerle yıkıyor.

 

TUTAMAKLAR, ÖZEL KİMYASALLARLA TEMİZLENİYOR

Dış kısım yıkandıktan sonra iç bölüme geçiliyor. İç kısımda ise iç paspas yapılıyor, koltuklar temizleniyor, camlar siliniyor, dip köşe temizliği yapılıyor, kısacası silinmedik tek nokta bırakılmıyor. Araçta en çok temas edilen noktalardan biriside tutamaklar. Tutamaklar her gün mantara karşı özel temizlik malzemesi kullanılarak dezenfekte ediliyor. Kullanılan temizlik malzemelerinin doğa dostu olması ön plana çıkıyor.

 

KALİTE ÇITASINI EN ÜST SEVİYEYE ÇEKTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından siparişi verilen ve teslimatı yapılan 6 tramvayı da filosuna katan UlaşımPark, hizmet kalite çıtasını en üst seviyeye çekerek vatandaşları memnun etmeyi başarıyor.  UlaşımPark’ın işletmesini yürüttüğü tramvaylar da işini en hızlı şekilde yapmaya devam ediyor. Kocaeli halkının açıldığı günden itibaren severek kullandığı tramvaylar günde 304 sefer yaparak vatandaşlara hizmetini sürdürüyor. Toplamda 14 istasyon ve 18 tramvayla hizmetine devam eden Akçaray tramvay hattında günlük ortalama 38 bin yolcu taşınıyor.

Son Güncelleme: 13.05.2019 10:29
Anahtar Kelimeler:
TramvaydaTemizlik Var
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38