TÜGVA genel başkanı Kocaeli'de

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, ilimiz protokolüne ziyaretlerde bulundu.

TÜGVA genel başkanı Kocaeli'de

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, ilimiz protokolüne ziyaretlerde bulundu.

20 Ocak 2016 Çarşamba 12:39
 TÜGVA genel başkanı Kocaeli'de

 TÜGVA GENEL BAŞKANI İSMAİL EMANET KOCAELİ’DE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Genel Başkan Emanet, TÜGVA Kocaeli Temsilciliği tarafından kendisi için hazırlanmış ve sabahın erken saatlerinde başlayıp, gün boyunca süren ziyaret programına iştirak etti.

GENEL BAŞKAN EMANET’TEN BİR GÜNDE BEŞ ZİYARET

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, Genel Merkez Strateji Geliştirme Koordinatörü Enes Eminoğlu, Genel Merkez Kadın ve Aile Koordinatörü Rabiya Kazak ve TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ve yönetim kuruluyla beraber ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.Genel Başkan Emanet ve beraberindeki heyet kendilerini, vakfı ve faaliyetlerini anlattı. Emanet, Türkiye’nin 22 ilinde öğrenci yurtlarının olduğunu ve Kocaeli’nde de yurt açmayı arzu ettiklerini aktardı. Başkan Baran isegençlerimizin geleceğindeTÜGVA’nın çok önemli bir yerinin olduğunu, hem eğitim olsun hem de diğer faaliyetler olsun elinden gelen desteği vereceğini açıkladı.

BAŞKAN DANIŞMANI VEYSEL ÖZKARAASLAN “TÜGVA’DAN ÇOK ÜMİTLİYİM”

Genel Başkan ve beraberindeki heyetin bir sonraki ziyareti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslanoldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Özkaraaslan gençliğe yapılan yatırımın en güzel yatırım olduğunu, bilgi ile donanmış ahlaklı bir neslin yetişmesi gerekliliğinden bahsederek, Kocaeli gençliği adına Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu ve yapacağı yatırımları heyete aktardı. Genel Başkan Emanet samimi sohbetinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, projeler üzerinde daha geniş zamanda istişare etmek üzere Özkaraaslan’ı Genel Merkez’de ağırlamak istediğini söyledi.

HÜLAGÜ HOCA’DAN TÜGVA’YA DESTEK

Dolu dolu bir program hazırlayan TÜGVA Kocaeli, Genel Başkan ve Genel Merkez Yöneticilerini Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile tanıştırdı. Ziyaret rektörlük makamında gerçekleşti. Rektör Hülagü, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’ten vakfı ve faaliyetlerini dinledi. Ziyarete gelenlerin özellikle öğrenim durumlarını da soran Hülagü, tek tek tüm konuklarıyla tanıştı. Öğrencilerin, TÜGVA gibi örneksivil toplum kuruluşları sayesinde Üniversite’de yapacakları gençlik için faydalı, yol gösterici, kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaketkinlik, seminer veya konferanslarla topluma kazandırılacağını söyledi. Kendilerinin de öğrenciler için sıra dışı faaliyetler için sıkı bir mesai harcadığını ifade ederek, TÜGVA’nın faaliyetlerini desteklediğini ve Üniversite’de yapacakları etkinliklerde yardımcı olacağını belirtti.

VALİ GÜZELOĞLU’NA İKİNCİ ZİYARET

Bir süre önce TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği görevini devralan Yusuf Yazıcı, protokol ziyaretleri kapsamında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na yönetim olarak ziyarette bulunmuştu. Bu ziyaret kapsamında ise TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet vakfın çalışmaları hakkında bilgi vererek, kısa süre içerisinde 81 ilde teşkilatlanmalarını tamamladığını iletti. Ayrıca burs, yurt ve öğrenci evleri konusunda Vali Güzeloğlu’nu bilgilendiren Emanet, Kocaeli Valisini genel merkeze davet etti. Vali Güzeloğlu TÜGVA’nın kendi içinde ve diğer STK’larla hayırda yarışmasını, Kocaeli’nin de bu yarışmada ilk 3’te olmasını arzu ettiğini ifade etti. 

NEVZAT DOĞAN TÜGVA’YI AĞIRLADI

Genel Başkan İsmail Emanet ve Yönetim Kurulu, Valilik ziyaretinden sonra cephanelik bölgesinde İzmit Belediyesi’nin halka kazandırdığı mekanlardan olan Livadi Cafe’de İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ınmisafiri oldu.  Nevzat Doğan misafirleriyle birlikte akşam yemeğini yedikten sonra TÜGVA’nın Genel Başkanı Emanet ve Genel Merkez Yöneticileriyle sohbet etti. İzmit Belediyesinin gençlere verdiği önemden bahseden Doğan, akıllı bisikletler, bisiklet yolları, gençlik merkezleri, tarih koridoru, 3D yazıcı merkezi gibi gençlere örnek projeler yaptıklarını söyledi. TÜGVA’yla koordineli olarak çalışabileceklerini gençlere bu sayede daha çabuk ulaşabileceklerini ifade etti.

İSMAİL EMANET ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Gün boyunca hiç durmadan beş ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan, son olarak TÜGVA Kocaeli İl Temsilcilik binasında kendisini bekleyen Lise ve Üniversiteli öğrencilerle hasbihal etmeden İstanbul’a dönmedi. 70’e yakın öğrenciGenel Başkanlarını kapıda karşıladı. İsmail Emanet’in ağzından TÜGVA’yı dinleyen öğrenciler, ziyaretten dolayı çok memnun kaldılar. Vakıfla ilgili sorular soran öğrenciler, Emanet ile sohbet etme fırsatı buldular. 

Son Güncelleme: 20.01.2016 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38