TÜM ÖZEL SEKTÖRÜMÜZÜN HER YATIRIMINDA VE ÇALIŞMASINDA YANINDA OLACAĞIZ”

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanları, Müteşebbis Heyeti Başkanları ve Başkan Vekilleri; 15 Temmuzda yapılan başarısız darbe girişimi sonrası değerlendirmede bulunmak, Demokrasi şehitlerimiz için açılan yardım kampanyasına katkı sunmak ve ilimizde olağanüstü gayret sarf eden Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür etmek üzere bir araya geldiler.

TÜM ÖZEL SEKTÖRÜMÜZÜN HER YATIRIMINDA VE ÇALIŞMASINDA YANINDA OLACAĞIZ”

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanları, Müteşebbis Heyeti Başkanları ve Başkan Vekilleri; 15 Temmuzda yapılan başarısız darbe girişimi sonrası değerlendirmede bulunmak, Demokrasi şehitlerimiz için açılan yardım kampanyasına katkı sunmak ve ilimizde olağanüstü gayret sarf eden Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür etmek üzere bir araya geldiler.

02 Ağustos 2016 Salı 14:44
TÜM ÖZEL SEKTÖRÜMÜZÜN HER YATIRIMINDA VE ÇALIŞMASINDA YANINDA OLACAĞIZ”
 “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE VE ÇİZDİĞİ PERSPEKTİFTE TÜM ÖZEL SEKTÖRÜMÜZÜN HER YATIRIMINDA VE ÇALIŞMASINDA YANINDA OLACAĞIZ” 

 

 Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete; Vali Yardımcısı Osman Sarı, Alikahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sönmez, TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Halit İleri, Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker ve Müteşebbis Heyet Başkanı Necmettin Bitlis, Gebze İMİS Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vefa İbrahim Aracı ve Bölge Müdürü Deniz Delioğlu, Gebze IMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Zeytinoğlu katıldı.

 

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “İlimizde üretim gerçekleştiren, ilimiz ve ülkemiz adına çok önemli ve değerli katkılar sunan Türk ekonomisi ve Türk sanayisinin merkezi olan 12 Organize Sanayi Bölgemizin müteşebbis heyet başkanları ve Yönetim Kurulu Başkanlarını bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

 

Kocaeli; Türkiye’nin büyük ve kutlu yürüyüşüne önemli ve anlamlı katkılar sunan, Türk ekonomisinin ve sanayinin temel ve stratejik bütün sektörlerinde çok büyük ve anlamlı derinlikler ve zenginlikler sunan, Türkiye’nin gelişmesine, büyümesine ve kalkınmasına çok büyük zenginlikler katan bir büyükşehirdir. Bunu da şüphesiz ekonomik olarak özel sektör, özel sektöre bağlı yatırımlarla gerçekleştirildiği açıktır. Bugün 12 Organize Sanayi Bölgemizin her birisi kendi alanında ve ölçeğinde dünya çapında üretim gerçekleştiren, dünya ile rekabet yapan ve şüphesiz Türkiye’nin bu anlamdaki hedeflerine ulaşmasına önemli katkı sunan yapılardır. 15 Temmuz akşamı bütün kazanımlarımızı yok etmeyi amaçlayan, gelecek ve beklentilerimizi gündemimizden çıkararak Türkiye’yi karanlıklara taşımayı amaçlayan, millet iradesine kast eden bir hain darbe kalkışmasını yaşadık. Türk milletine karşı bu kalkışmanın failleri bugün adaletin önünde hesap vermeye başladılar. Türk milletinin ve Türk tarihinin her döneminde her dem hatırlanacak ve millet tarafından lanetle anılacaklardır. Biz millet iradesinin egemenliğin kayıtsız ve şartsız kaynağı olarak kabul eden ve böylesi bir yönetim şeklini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; Türk milletinin tabiat ve karakterine en uygun rejim olarak kabul eden bir Cumhuriyet sistemiyiz. Cumhuriyet’in şüphesiz sahibi Türk Milletidir. 15 Temmuz Türk demokrasisi açısından bir dönüm noktası olmuştur. İnsanımız sokaklarda ve alanlarda Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla iradesine ve geleceğine sahip çıktılar. Bu uğurda imanlı göğüsleriyle durarak, 250 ye yakın şehit verdik. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Kocaeli’mizde de 2 tane polis memurumuz şehit oldu. Gazilerimize de sağlık diliyorum.

 

Biz insanımızdan büyük güç alıyoruz. Milletimizin ortaya koyduğu bu iradenin, bu şahlanışın hem dünya, hem de Türk demokrasisi açısından çok özel bir duruş olduğunun altını çiziyoruz. Hepimiz bu milletin bir evladı olmaktan onur duyuyoruz. Türkiye hedeflerine kararlılıkla, inançla yürümeye devam ediyor. Sizlerin bu hain plan karşısındaki duruşu, yatırımlarınızın devam etmesi, sanayimizde çarkların dönmesi, özel sektörün yatırımlarının kararlılıkla ve hızla taşınmasında şüphesiz ekonomik olarak da ekonomiye yapılmak istenen darbeye karşı da bir darbe olmuştur. Türk insanı Lirasına sahip çıkmıştır. 15-20 Temmuz arası yaklaşık 200 milyon TL konut kredisi kullanılmıştır. Artık biz kendi irademize ve değerlerimize sahip çıkıyoruz. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sayın Başbakanımızın çizdiği perspektifte tüm özel sektörümüzün her yatırımında ve çalışmasında yanında olacağız. Bugün burada konuk ettiğimiz 12 Organize Sanayi Bölgemiz, Sayın Başbakanımızın başlattığı 15 Temmuz demokrasi gecesi şehitlerimiz ve gazilerimiz ile ilgili dayanışma kampanyası çerçevesinde her bir Organize Sanayi Bölgemizden 50 şer bin TL olmak üzere  toplam 600 Bin TL ve Sanayi Odası Başkanlığının 100 Bin TL bağışı ile şimdilik 700 Bin TL  Demokrasi  Şehitlerimiz ile Gazilerimiz için açılan hesaba aktarılacaktır. Tüm çalışmalarınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum. ” diyen Sayın Valimiz, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanları, Müteşebbis Heyet Başkanları ve başkan vekillerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun  konuşmalarının ardından Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanları, Müteşebbis Heyet Başkanları ve başkan vekilleri 15 Temmuz’da yaşan hain darbe girişimini kınadıklarını ve hiç aksatmadan yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, Sayın Valimize bu zor günlerde sergilediği başarılı ve olağanüstü gayreti nedeniyle teşekkür ettiler. 

Son Güncelleme: 02.08.2016 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38