TÜMSİAD'da Yılmaz yeniden başkan oldu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın da katıldığı kongre sonucunda mevcut başkan Erdoğan Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkan oldu

TÜMSİAD'da Yılmaz yeniden başkan oldu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın da katıldığı kongre sonucunda mevcut başkan Erdoğan Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkan oldu

07 Ocak 2016 Perşembe 11:04
 TÜMSİAD'da Yılmaz yeniden başkan oldu

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu’nu 31 Aralık’ta yapma kararı almış fakat çoğunluk sağlanamadığı için kongre 6 Aralık tarihine ertelenmişti. Kocaeli’de 650 üyesi bulunan TÜMSİAD’ın 18.30’da başlaması gereken olağan genel kurulu dün 45 dakika gecikmeyle 19.15’de üyelerin ve delegelerin Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne gelmesiyle birlikte gerçekleştirildi. Ahmet Duman’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti okuması, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongreye TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan da katıldı. Konuşmaların ardından kongre genç girişimcilere taktim edilen plaket ve yeni üyelerin rozetlerini almasıyla sürdü. Divan Başkanlığını Cemal Balabanoğlu, katipliklerini ise Cavit Onal ile Salih Sarıkaya’nın üstlendiği kongreye tek listeyle giren mevcut başkan Erdoğan Yılmaz güvenoyu olarak TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’nin 3’üncü kez başkanı seçildi.


PROTOKOL AKIN ETTİ
Gerçekleşen kongreye protokol adeta akın etti; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak,Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye Başkanı  Hüseyim Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ ile çok sayıda dernek üyesi 4’üncüsü gerçekleşen kongrede ki yerini aldı. Kongre salonuna ilk gelenler ise Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile MHP İl Başkanı Aydın Ünlü oldu. İki il başkanının birlikte salondan içeriye girmesi ise dikkatlerden kaçmadı.


ÇITA YÜKSELDİ
Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz katılımcıları selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında’’Öncelikle bugüne kadar Suriyeli kardeşlerimizden ve Bayırbucak Türklerine yardım eden yüce devletimi selamlıyorum, teröristlerin hain saldırıları sonucu hayatını kaybeden asker ve polislerimize allahtan rahmet diliyorum.Genel merkezimizin istediği ve yönetim kurulumuzun desteğiyle yeniden başkanlığa aday gösterildim. TÜMSİAD’ın her gün biraz daha büyüdüğünü hergün bir kez daha görmekteyiz. Çıta daha da yükseldi. Bugün bize destek veren Kocaeli’deki birlik ve beraberliğimizi göstermek için salonu dolduran arkadaşlarımıza herkesin kardeş olduğu salonu bir kere daha alkışlamanızı istiyorum’’ ifadelerine yer verdi.


HEDEF 20 MİLYON DOLARLIK İHRACAAT
Konuşmasını sürdüren Yılmaz ‘’Bu dönem bir imtahan verdik. Çok şükür ki birlikte çalışmanın avantajlarını gördük. Bugün başkan olduğum için değil hizmette kaldığım için sevinçliyim. Bizler bu dönemde teşkilatlanmamızı tamamlamış, kısa zamanda üye sayımızı 650’ye çıkartmış olduk. Büyük organizasyonların yanında 60 kişilik gruplar halinde bir araya gelerek ticaret yapmanın alt yapısını hazırladık.Daha birçok saymadığım faaliyetleri beraber yapmış bulunduk. Hiç aynı yerde durmadık. Her yıl hatalarımızdan ders almaya çalıştık, ders almaya devam edeceğiz. Ekip ruhunu, üyelerimizi her türlü maddi ve manevi desteği vermeyi bu yılda sürdüreceğiz. Bizler bu zeminde geçen yıl 5 buçuk milyon dolarla ihracaatla ülkemize katkı sağladık. Bu dönem ise hedefimiz 20 milyon dolar. Bizler bu vatanı müslüman diye sevdik. Bizler buraya tesadüfen gelmedik sevgili kardeşlerim’’ dedi.


İNSAN OLMAK ZORUNDAYIZ
Daha sonra kürsüye gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ticaretin önemine dikkat çekerek ‘’Genel kurulumuzun hayırlı olmasını şehrimiz için faydalı olmasını diliyorum. Sahip olduğumuz bu vatanı özgürlükleri ve yaşama hakkımızı bize canlarıyla armağan eden tüm aziz şehitlerimi rahmetle anıyorum. Biz büyük bir millet ve medeniyetin temsilcileriyiz. Şüphesiz ticaret hayatın çok önemli bir alanıdır. Fakat ticaret dahil tüm meselelerde insanı olmak zorundayız. Bunu ihmal edip eksik bırakırsanız kazancınız sizi mutlu etmez’’ şeklinde konuştu.


TÜMSİAD KOCAELİ’NİN DEĞERİDİR
Ticaretin en önemli unsurlarının iş birliği olduğunun altını çizen Vali Güzeloğlu ‘’Asıl mesele gönül kazanmaktır. Bizler sözde değil özde komşusu açken tok kalmayı zul saymışızdır. Ticarette yanlışı kaçınılacak en büyük yanlış saymışızdır. Paylaşımı ve paylaşıma dayalı bir döngüyü biz zaten biliyoruz. TÜMSİAD’ın kuruluşundan bu yana bu değerlere sahip çıkması alkışlacanacak bir meseledir. TÜMSİAD Kocaeli, Kocaeli’nin bu anlamdaki değeridir. Şimdi bir büyük hedefimiz var Türkiye olarak. Tüm üretimi bir üst düzeye taşımak. Bunun için çalışmak lazımdır. İş birliği, güç birliği ve gönül birliği içerisinde bu hedeflerimize ulaşacağımıza ümidim tamdır. Bizlerin sizlere bu konuda her desteği sunacağımızdan şüpheniz olmasın’’ dedi.


ERDOĞAN YILMAZ’IN YÖNETİMİ
Yönetim Kurulu Başkanı: Erdoğan Yılmaz
Başkan Yardımcısı: Mehmet Coşan
Başkan Yardımcısı: Haluk Atmaca
Yönetim: İzzet Erdem, Niyazi Yılmaz, Emin Yıldız, İdris Sağlam, Şaban Akkaş, Mehmet Hanifi Öztekin, Semih Barış, Semih Subaşı, Ali Kemal Kanca, Yunus Pehlevan, Mustafa Sarıyer, Fatih Tok, Muzaffer Ülker, Ömer Küçük, Kadir Erenoğlu, Ali Murat Köşeli, Çetin Vuraloğlu,Ahmet Sağırkaya,  Müslüm Ataş, Cüneyt Güngör, Ahmet Günel, Ali Haydar Yavaş

 

Son Güncelleme: 07.01.2016 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38