Türk Malı kavramı güçleniyor

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl 23-28 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası nedeniyle Ahilik İl Kutlama Komitesi’ni kabul etti

Türk Malı kavramı güçleniyor

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl 23-28 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası nedeniyle Ahilik İl Kutlama Komitesi’ni kabul etti

23 Eylül 2014 Salı 10:09
Türk Malı kavramı güçleniyor
 Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Türk Malı kavramının güçlendiğini vurguladı. 

ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Ziyarette Ahilik Kültürünü Araştırma Tanıtma ve Yaşatma Derneği  Başkanı Bekir Örçen, İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ile birlikte il tertip komitesi üyeleri hazır bulundu. Ahilik il tertip kurulu, Başkan Karaosmanoğlu’na yaptıkları çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verdi.

KÜLTÜRÜMÜZÜN BİR PARÇASI

Ahilik anlayışının hayatın her aşamasında yaşanması gerektiğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ahilik yaşanmalı. Kültürümüzün bir parçası olan Ahilik, toplumun her kesiminin yaşaması gereken bir anlayıştır. İş üreten ve dürüstlüğünden taviz vermeyecek Ahiler yetiştirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 

TÜRK MALI KAVRAMI GÜÇLENİYOR

Ticaretle uğraşan her kurumun bu anlayış içerisinde olması gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu anlayışın geliştiğini Türk Malı kavramının güçlenmesiyle görebiliriz. Ahilik inancının kuvvetli bir şekilde gelecek nesillere ulaştırmamız gerekiyor. Bu kavramın yaşam tarzı olması konusunda çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Son Güncelleme: 23.09.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38