TÜRK OCAKLARI AKADEMİSİ BAŞLADI

Türk Ocakları, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı akademi programının ilk dersini bugün 35 öğrencinin katılımıyla işlendi.

TÜRK OCAKLARI AKADEMİSİ BAŞLADI

Türk Ocakları, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı akademi programının ilk dersini bugün 35 öğrencinin katılımıyla işlendi.

09 Kasım 2015 Pazartesi 12:17
 TÜRK OCAKLARI AKADEMİSİ BAŞLADI

Kocaeli Türk Ocakları’nda gerçekleşen derste Araştırmacı - Yazar - Gazeteci Aslan Bulut öğrencilere Ortadoğu’daki Türkmen soydaşların durumu ve Büyük Devletlerin Ortadoğu’da ki siyasi çıkarları hakkında ders anlattı.

Programda Türk Ocakları Şube Başkanı Yücel Alpay Demir,  Prof. Gazi Uçgun, Doç. Tekin Yeken, Eğitimci Halil Özcan, Türk Eğitim Sen Şube eski Başkanı ve Eğitimci-Araştırmacı- Yazar Süleyman Pekin yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

BAŞARILI OLANLARA DİPLOMA VERİLECEK

Bundan sonraki derslerde öğrencilere Baro Başkanı Sertif Gökçe, Araştırmacı- Yazar Gazi Karabulut, Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve  Araştırmacı- Yazar Sinan Meydan ve Yavuz Ağıralioğlu öğrencilere ders verecek. Akademi programı 14 dersten oluşacak. Akademi sonunda sınav yapılacak ve sınavda başarılı olan öğrencilere diploma verilecek.

ÖNEMLİ PROJELERİMİZDEN BİRİ İDİ

Ders öncesi konuşma yapan Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, “Akademinin amacı eğitim, öğretim değil. Biz sizin gibi Türk Milliyetçiliği fikrine sahip gençlerimizi donatmak amacıyla , niteliklerinizi arttırmak amacıyla bu akademiyi hayata geçirdik Sizi ne kadar önemsediğimizi göstermek için alanında isim yapmış çok özel hocalar seçtik. Çizgileri Türk milliyetçiliği olan öğteticilerimizi sizinle buluşturacağız.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.11.2015 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38