Türkiye’nin en modern hayvan satış yeri

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılacak Türkiye’nin en modern hayvan satış yerinin ihalesi yapıldı.

Türkiye’nin en modern hayvan satış yeri

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılacak Türkiye’nin en modern hayvan satış yerinin ihalesi yapıldı.

01 Ekim 2015 Perşembe 13:51
Türkiye’nin en modern hayvan satış yeri
Solaklar yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Mezbahası yanındaki alanda yapılacak modern hayvan satış yerinin ihalesine 8 firma katıldı. Muhammen bedeli 7 milyon 671 bin Lira olan ihaleye katılan Eksan Yapı firması 6 milyon 841 bin Lira, Atlas Yapı firması 7 milyon 651 bin Lira, Akademik İnşaat 7 milyon 214 bin Lira, İsmail Durmuş 6 milyon 147 bin Lira, Özpol Mühendislik 6 milyon 232 bin Lira ve  Nüa İnşaat firması da 7 milyon 150 bin Lira teklifte bulunurken Altın Detay – Nafia İnşaat ortaklığı ile Gülsan İnşaat firmaları dosyadaki eksik evraklarından dolayı ihaleden elendiler.

Turan Durak, Engin Yıldırım, Leyla Kıran ve İlhan Gökbudak’tan oluşan ihale komisyonu teklifleri değerlendirerek önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak.

 

6 AYDA BİTECEK

 

Yapım süresi 180 gün olan hayvan satış yeri Solaklar yolu üzerinde 20 dönümlük bir alan üzerinde yapılacak. 4500 metrekare kapalı alanı olacak tesiste 600 adet büyükbaş ve 600 adet küçükbaş kapasiteli hayvan satış yerleri, misafir otoparkı, gübre toplama çukuru, TIR parkı, samanlık, kantar, araç dezenfeksiyon tüneli, idari bina, restaurant ve kafeterya, hastalık şüphelisi hayvanlar için karantina bölümü, muayene odası, çalışan personel ve hayvan sahipleri için ayrı ayrı  duş  ve lavabolar bulunacak.

Son Güncelleme: 02.10.2015 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38