banner28
banner23
banner36

Türkiye'ye örnek Sokak Hayvanları Bakım Merkezi

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor

Türkiye'ye örnek Sokak Hayvanları Bakım Merkezi

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor

24 Ocak 2016 Pazar 13:41
Türkiye'ye örnek Sokak Hayvanları Bakım Merkezi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, diğer belediyelere örnek oluyor. Çeşitli gruplar halinde merkezi ziyaret eden Büyükşehir ve ilçe belediye ekipleri, kendi şehirlerinde yapacakları projelerde Kocaeli'ni örnek alıyor.

 

14 BELEDİYE İNCELEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından hizmet veren Kandıra Sokak Hayvanları Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 2015 yılında 14 belediyeden 77 kişi tarafından ziyaret edildi. Ziyaret eden belediyeler arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Yalova Belediyesi, Adapazarı  Belediyesi, Düzce Belediyesi, Uşak Belediyesi, Bursa Yıldırım Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Belediyesi, KKTC Kıbrıscık Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Elazığ Belediyesi, Isparta Belediyesi ve  Amasya Belediyesi bulunuyor.

 

70 DÖNÜM ÜZERİNE KURULU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 70 dönüm arazi üzerine kurulan Merkezde benzerlerinde bulunmayan alan ve cihazlar yer alıyor. Merkezde kan sayım cihazı, röntgen ve ultrason odası, yavru köpek yoğun bakım ünitesi, banyo ve otoklav odası gibi alanların yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik sosyal alanlar bulunuyor.

Son Güncelleme: 24.01.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38