Ücretsiz WİFİ rağbet görüyor

Büyükşehir’in otobüslerde verdiği ücretsiz wi-fi internet hizmetinden yüz binlerce kişi faydalanıyor

Ücretsiz WİFİ rağbet görüyor

Büyükşehir’in otobüslerde verdiği ücretsiz wi-fi internet hizmetinden yüz binlerce kişi faydalanıyor

25 Eylül 2016 Pazar 15:09
Ücretsiz WİFİ rağbet görüyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüslerde ücretsiz internet hizmeti veriyor.  Toplu Taşıma Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışma ile otobüslere yerleştirilen wi-fi’lerden vatandaşlara ücretsiz internet erişimi sağlanıyor. Ocak ayından bugüne kadar yüz binlerce vatandaş otobüslerde seyahat ederken internet hizmetinden faydalandı.

 

438 BİN 412 KULLANIM

Bu yılın başında başlayan wi-fi uygulaması ile 438 bin 412 vatandaş otobüslerde internete girdi. Ücretsiz wi-fi sayesinde kimi vatandaş yarım kalan işini tamamlarken, kimi öğrenci dersleriyle ilgilendi. Otobüslerdeki internetten en fazla kullanım mayıs ayında gerçekleşti.

 

HEDEF 1 MİLYON

wi-fi’yi en fazla kullananların gençler ve öğrenciler olduğu gözlendi. Yapılacak yazılımsal revizyonlar ve yeni eklenecek wi-fi cihazları ile önümüzdeki yıl yaklaşık 1 milyon kullanım hedefleniyor.

Son Güncelleme: 25.09.2016 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38