banner28
banner23
banner36

Ulaşım teknik ekibi Derince Viyadük Projesi’ni inceledi

Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli kendi uygulama projelerini yerinde inceledi

Ulaşım teknik ekibi Derince Viyadük Projesi’ni inceledi

Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli kendi uygulama projelerini yerinde inceledi

06 Kasım 2015 Cuma 10:09
Ulaşım teknik ekibi Derince Viyadük Projesi’ni inceledi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı teknik personeli, D-100 Karayolu kuzey alternatif yolu üzerinde bulunan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi. Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından Derince’de projelendirilen çalışmayı şantiye sahasında inceleyen ekip, projede kullanılan kalıp sistemleri ve uygulanan yapım tekniklerini kontrol etti. Bu proje Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve hayata geçirilen ilk viyadük çalışması olması sebebiyle de büyük önem taşıyor.

 170 METRE UZUNLUĞUNDA

Büyükşehir Belediyesi, Derince Cımbızderesi üzerine 170 metre uzunluğunda 30 metre yüksekliğinde 6 açıklıklı viyadük çalışmasını sürdürüyor. Daha önce 780 metre uzunluğunda yapılan birinci etaptan sonra şimdi de alternatif yolun bin 400 metrelik ikinci etap çalışmaları sürüyor. Alternatif yol 20 metre genişliğinde 2x2 şeritli duble yol olarak hayata geçiriliyor. Proje ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hem Körfez ilçesinden, hem de İzmit ilçesinden ulaşım daha da kolay hale gelecek. Alternatif yol Sırrıpaşa, Çenedağ ve Çınarlı mahallelerini birbirine bağlıyor.

 D-100’E ALTERNATİF

Proje ile Derince’yi bir baştan bir başa D-100 Karayolu’na alternatif bir yol ile geçme olanağı sağlanacak. Alternatif yol ile aynı zamanda ilçeler de birbirlerine bu yol vasıtası ile kuzeyden bağlanmış olacak. Şehir merkezi trafiğinde alternatif yol ile rahatlama yaşanacak.

Son Güncelleme: 08.11.2015 13:56
Anahtar Kelimeler:
DerinceViyadük Projesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38