Ünlü; Kocaeli’de 400 bin oy

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, mahalle başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda 7 Haziran seçimlerindeki hedefini belirledi; “İzmit’te 70 bin oy”

Ünlü; Kocaeli’de 400 bin oy

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, mahalle başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda 7 Haziran seçimlerindeki hedefini belirledi; “İzmit’te 70 bin oy”

13 Mart 2015 Cuma 09:56
 Ünlü; Kocaeli’de 400 bin oy

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, bu sabah saatlerinde Belsa Plaza’da bulunan Sketch Kafe’de mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. İzmit ilçe başkanı Kaan Dilmen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya il başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı. Kahvaltının ardından ise 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde devam eden çalışmalar değerlendirildi.

 HEDEF 70 BİN OY

İzmit ilçe başkanı Kaan Dilmen, her ülkücüye önemli görevler düştüğünü ifade ederek, “Bu ilk buluşmamız ama son olmayacak. Seçimlere kadar uyku orucu tutmaya devam edeceğiz. Mahalle başkanlarımıza çok iş düşüyor. Hedefimizi en az 70 bin oy olarak belirledik. İnanan bir ekibiz ve inanmak başarmanın yarısıdır. Hiç birimiz tek başımıza bir şeyi değiştiremeyiz ancak birlik beraberlik olursak yapamayacağımız şey yok” dedi.

 HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra söz alan il başkanı Aydın Ünlü ise, Etkili Sandık Gönüllüsü çalışmasının öneminden bahsetti ve “Mahalle başkanları olmadan bu proje bir işe yaramaz. Herkes, tek başına değil, ailesiyle, yakın çevresiyle birlikte çalışacak. İzmit’te hedefimiz 70 bin oy. Kocaeli’de ise 400 bin oy hedefimiz var. ESG’yi tamamlarsak bu oyu alırız. Hepimiz çok çalışacağız ve herkes adı gibi emin olsun ki bunun karşılığını alacağız” dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2015 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38