Velileri sevindiren kırtasiye yardımı

Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi vatandaşların kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı

Velileri sevindiren kırtasiye yardımı

Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de ihtiyaç sahibi vatandaşların kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı

14 Ekim 2018 Pazar 14:32
Velileri sevindiren kırtasiye yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi;yol, park ve diğer projelerinin yanı sıra sosyal yardımlarla vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Okulların açılmasıyla ortaya çıkan kırtasiye masraflarında Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Her yıl yaptığı kırtasiye yardımlarıyla vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran Büyükşehir, 2018 – 2019 eğitim öğretim döneminde de binlerce aile ve öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Belediyesi’nin kırtasiye yardımı yaptığı binlerce kişiden biri olan Körfez ilçesi Belen Köyü’nde ikamet eden Ali Boytaş da 17 yaşındaki oğlu için başvurduğu kırtasiye yardımıyla aile bütçesindeki yükü hafifletti. Hizmetten memnuniyetini aktaran Boytaş “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na yapmış olduğu bu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu hizmeti verenlerden Allah razı olsun” diyerek memnuniyetini ifade etti.

10 BİN 765 ÇOCUĞA YARDIM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 – 2019 eğitim öğretim döneminde yapmış olduğu kırtasiye yardımından5 bin 102 ihtiyaç sahibi aile yararlandı. Kırtasiye yardımları 10 bin 765 çocuğa ulaşırken,başlatılan hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar bu hizmetin seneye devam etmesini istedi.

NASIL BAŞVURULUR?

İhtiyaç sahipleri için başlatılan kırtasiye yardımından vatandaşların yararlanabilmeleri için öğrencilerin okullarından alacakları Öğrenci Belgesi, Fakirlik Belgesi, Kimlik Fotokopisi ve SGK Dökümü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına veya Gebze Çözüm Masasına başvurmaları gerekiyor. Başvurular 19 Ekim’e kadar devam edecek.

Son Güncelleme: 14.10.2018 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38