banner28
banner23
banner36

Yaza veda yeni eğitim dönemine merhaba

Bilgievleri yaz sezonunu düzenlenen renkli etkinliklerle kapattı

Yaza veda yeni eğitim dönemine merhaba

Bilgievleri yaz sezonunu düzenlenen renkli etkinliklerle kapattı

22 Eylül 2014 Pazartesi 10:51
Yaza veda yeni eğitim dönemine merhaba
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli eğitim atılımları içinde yer alan ve kentin dört bir yanında faaliyet gösteren Bilgievleri, düzenledikleri birbirinden renkli etkinliklerle yaz sezonunu kapattı. Öğrenciler, yeni eğitim döneminde her zaman olduğu gibi Bilgievleri’nin ikinci adresleri olacağını söyledi. Bilgievleri’nde yeni eğitim dönemi 29 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. 

YAZA VEDA YENİ DÖNEME MERHABA

Bilgievi öğrencileri yaz boyunca Bilgievleri’nden adeta çıkmadı. Burada yürütülen yaz eğitim çalışmalarına katılan çocuklar, üç aylık tatil dönemini en verimli şekilde geçirdi. Gerçekleştirilen faaliyetlerle eğlenen çocuklar, ders saatleri programlarıyla da bilgilerini taze tutmayı başardı. 

DİLOVASI MİMAR SİNAN BİLGİEVİ DÜZENLEDİ

Öğrenciler yaz sezonunu düzenledikleri renkli etkinliklerle kapatmayı tercih etti. Dilovası Mimar Sinan Bilgievi tarafından düzenlenen yarışmalarda öğrenciler hem eğlendi, hem de kendilerini izlemeye gelen velilerine unutulmaz anlar yaşattı. 

“O SES BENİM”

Yaza veda etkinliği içinde 8 ayrı faaliyet gerçekleştirildi. Renkli etkinliklerden birini “O Ses Benim” yarışması oluşturdu. “Karaoke Müzik Kulübü” öğrencilerinin düzenlediği yarışmaya tüm sınıflardan katılım sağlandı. Öğrenciler ezgi, ilahi ve türkü kategorilerinde yeteneklerini sergiledi. Oldukça eğlenceli geçen yarışmada Bilgievi öğrencileri, hünerlerini sergileyerek keyifli bir programın oluşmasına katkı sağladı. 

AFACAN BİLİMCİLER DENEY YARIŞMASI

“Afacan Bilimciler Kulübü” öğrencileri ise, kendi imkan ve çabalarıyla deney malzemelerini temin ederek muhteşem bir bilim sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerin yaptıkları gösteriler geleceğin bilim adamlarının Kocaeli’nden çıkacağını bir kez daha gözler önüne serdi.

MATEMATİK ONLAR İÇİN EĞLENCE

Hemen hemen her öğrencinin korkulu rüyası olan matematik ise Bilgievi öğrencileri için eğlence olmaya devam ediyor. Söz konusu etkinlik içinde öğrenciler matematik dehalarını ortaya koydu. “Eğlenceli Matematik Kulübü” öğrencileri düzenledikleri yarışmada matematik bilgilerini konuştururken, mental aritmetik grubu da zihinden yaptığı işlemlerle izleyicilerin takdirini kazandı. 

KUR’AN-I KERİM MEALİ YARIŞMASI

Etkinlikte ayrıca “Kur’an-ı Kerim ve Meal Grubu” öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve Meali yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler çekilen kura ile kısa olan namaz surelerinden ikisini, yine çekilen kura ile bir duayı ezbere okudu. Ardından çekilen kura ile kısa surelerden iki surenin meali ezbere okundu. Kur’an-ı Kerim okunarak program tamamlandı. Etkinlikler içinde ayrıca akıl oyunları, kelimelerle İngilizce ve satranç yarışması ile münazara düzenlendi.

Son Güncelleme: 22.09.2014 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38