Yazar olmak isteyenler bu kursta

Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi’nde Yazarlık Okulu başladı

Yazar olmak isteyenler bu kursta

Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi’nde Yazarlık Okulu başladı

04 Kasım 2015 Çarşamba 10:12
Yazar olmak isteyenler bu kursta

Türk Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi’nde yeni dönem kursları “Yazarlık Okulu” ile başladı. Seka Kültür Alanı’nda bulunan dernek binasında yapılan kurslar, ücretsiz olacak ve kursun sonunda sertifika verilecek. Her hafta salı günleri yapılacak olan Yazarlık Okulu, 24 hafta sürecek.

 

YAZARLIK OKULU SALI GÜNLERİ

Yaratıcı yazarlık, editörlük, öykü yazarlığı, roman yazarlığı gibi bölümlerden oluşan Yazarlık Okulu’nun ilk dersi 3 Kasım Salı günü 15.00-17.00 ve 18.00-20.00 saatleri arasında iki grup halinde yapıldı.

 

YAZARLIK TEKNİĞİNİ ÖĞRENECEKLER

Yazar-editör ve yayıncı Hilal Acar, ilk derste temel yazarlık bilgilerini ve 24 hafta sürecek olan konuları anlattı. Acar ilerleyen derslerde metinler üzerinde çalışmalar yapacaklarını ve uygulamalara geçileceğini söyledi.“Yazarlık Okulu”na devam edenler kurs bitiminde yazarlık tekniğini öğrenmiş olacak.

 

DİKSİYON VE HİTABET KURSU CUMA VE PAZAR GÜNLERİ

Güzel konuşmaya hazırlık, ses ve nefes eğitimi, ifadenin kuvvetlendirilmesi, konuşma tekniği ve hitabet bölümlerinden oluşan Diksiyon ve Hitabet kursu ise cuma ve pazar günleri yapılacak. İlk grubun dersi 6 Kasım Cuma günü 13.00-16.00 saatleri arasında, ikinci grubun dersi ise pazar günü 17.00-20.00 saatleri arasında yapılacak.

Son Güncelleme: 05.11.2015 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38