Yeni atanan öğretmenler Kocaeli’ni yakından tanıdı

Gez-Gör Programı kapsamında Kocaeli’ne yeni atanan öğretmenler ilimizidaha yakından tanıma fırsatı buldu

Yeni atanan öğretmenler Kocaeli’ni yakından tanıdı

Gez-Gör Programı kapsamında Kocaeli’ne yeni atanan öğretmenler ilimizidaha yakından tanıma fırsatı buldu

20 Ekim 2015 Salı 11:46
Yeni atanan öğretmenler Kocaeli’ni yakından tanıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gez-Gör Programı kapsamında Kocaeli’ne yeni atanan öğretmenleri misafir edildi. Program Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in de katıldığı kahvaltı ile başladı.

ŞEHRİMİZE HOŞGELDİNİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gez-Gör Programı’na katılan öğretmenler, Seka Park Otel’de gerçekleştirilen programda Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın misafiri oldu. Programda konuşan Genel Sekreter Büyükakın, ‘’Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Kocaeli’de yaşamak bir ayrıcalıktır. Zamanla şehrimize alışacak ve çok seveceksiniz. Bizler Büyükşehir olarak eğitime ve eğitimcilerimize çok önem veriyoruz. Yeni görevlerinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi. Öte yandan programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, ‘’Hepinize kentimizi tercih ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ ifadesini kullandı.

K@BİN’İ GEZDİLER

Program Seka Park içerisinde açılan ve Kocaeli halkının tramvay ile ilgili rahatça bilgi aldığı Kocaeli Bilgilendirme Noktası(K@bin)’na gerçekleştirilen ziyaret ile başladı. K@BİN’i gezerek  tramvay ile ilgili bilgi alan misafirler  daha sonra simülasyon odasında tramvay ile yolculuğa çıktılar.

SEKA ALANINI KEŞFETTİLER

Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen Kocaeli Gez-Gör Programı kapsamında grup, Seka Film Platosu’nu gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğretmenler daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti ve Seka Kültür Alanı’nda yer alan Mevlevi Evi’ni dolaştı.

Son Güncelleme: 20.10.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38