banner28
banner23
banner36

Yeni Fikri Işık Basri Çayır mı?

Seçime günler kala ilimizin en aktif ve kalabalık hemşeri derneklerinden olan Gümüşhaneliler’de kararını verdi. Her dönem Kocaeli’nin patronu olan Gümüşhaneliler’in bakanı, başbakanı ve milletvekili Fikri Işık bu dönemden itibaren artık yok. Tüm siyasi partilerin listelerine ise büyük tepki var. Gümüşhaneliler’in artık en çok güvendiği ve desteklediği isim Basri Çayır oldu

Yeni Fikri Işık Basri Çayır mı?

Seçime günler kala ilimizin en aktif ve kalabalık hemşeri derneklerinden olan Gümüşhaneliler’de kararını verdi. Her dönem Kocaeli’nin patronu olan Gümüşhaneliler’in bakanı, başbakanı ve milletvekili Fikri Işık bu dönemden itibaren artık yok. Tüm siyasi partilerin listelerine ise büyük tepki var. Gümüşhaneliler’in artık en çok güvendiği ve desteklediği isim Basri Çayır oldu

10 Mayıs 2023 Çarşamba 16:30
Yeni Fikri Işık Basri Çayır mı?

GÜMÜŞHANELİLER’İN YENİ FİKRİ IŞIK’I BASRİ ÇAYIR’ MI?

14 Mayıs 2023 seçimleri için listeler açıklandıktan sonra hemşeri dernekleri de kararlarını vermeye başladı. 
Seçime günler kala ilimizin en aktif ve kalabalık hemşeri derneklerinden olan Gümüşhaneliler’de kararını verdi. Her dönem Kocaeli’nin patronu olan Gümüşhaneliler’in bakanı, başbakanı ve milletvekili Fikri Işık bu dönemden itibaren artık yok. Tüm siyasi partilerin listelerine ise büyük tepki var. Gümüşhaneliler’in artık en çok güvendiği ve desteklediği isim Basri Çayır oldu.
Basri Çayır Kocaeli’de sevilen sayılan bir isim. Özellikle Ankara ayağı da sağlam. Özellikle Genel Başkan Fatih Erbakan’ın gözdesi. Teşkilatlarda Kocaeli’nin en etkili ismi. Hal böyle olunca, artık Gümüşhaneliler’in Kocaeli’de yeni patronu Basri Çayır olacak söylentileri dolaşmaya başladı. 
Yeniden Refah’ın lideri Erbakan’ın da Kocaeli’ye ayrı bir önem verdiği biliniyor. Bu durum Basri Çayır’ın milletvekili seçilirse Ankara’da daha etkili olacağı konuşuluyor 

Her seçim iktidar partisinin en üst sıralarında kendilerine yer bulan Gümüşhaneliler için bu seçim durum biraz farklı. 
Bu seçimlerde Gümüşhaneliler’in en üst sırada yer aldığı parti Cumhur ittifakı ortağı Yeniden Refah Partisi oldu. 
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Millet vekili adayı Basri Çayır, Gümüşhaneli hemşerilerinin tam desteğini alıyor. Basri Çayır’a sadece Kocaeli’de bulunan Gümüşhane dernekleri değil, İstanbul’da bulunan Gümüşhane hemşeri dernekleri de destek oluyor. Kocaeli’deki dost ve akrabalarını arayarak “Bizim adayımız Basri Çayır” diyerek destek oluyorlar.

BAYRAM SARI’DAN ÇAYIR’A BÜYÜK DESTEK
Gümüşhane Dernekler Federasyonu başkan vekili ve Gümüşhaneliler Vakfı başkan yardımcısı Bayram Sarı, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Basri Çayır ile birlikte 17 Gümüşhaneli derneğine giderek Çayır’a destek istedi. Uzun yıllardır Kocaeli’de yaşayan yerli manav halkının da sevip saydığı Çayır’a güvendiklerini ve inandıklarını belirten Sarı, hemşerileri olarak bu seçimlerde Basri Çayır’ı yalnız bırakmayacaklarını ve destek olacaklarını belirttiler. Ziyaret edilen 17 derneğin tamamında destek bulan Çayır ise hemşerilerine bu desteği için teşekkür etti. 

YASER SARI; BİZE DAYATILAN ADAYA DEĞİL, BİZDEN OLAN ADAYA DESTEK VERECEĞİZ
İstanbul Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu başkan yardımcısı aynı zamanda Şiranlılar Dernekler federasyonu başkan yardımcısı Yaser Sarı’da Basri Çayır’a destek veren isimlerin başında geliyor. Bu seçimlerde Gümüşhaneliler’in tek adayının Basri Çayır olduğunu belirten Yaser Sarı, Biz Gümüşhaneliler vefalı insanlarız. Biz bize dayatılan adaylara oy vermeyiz, gerçekten inandığımız ve bizden olan adaylara oy veririz dedi. 
Basri Çayır’ı tanıdıklarını ve sevdiklerini belirten Sarı, Bizi Ankara’da temsil edecek ve sesimiz olacak tek aday Basri Çayır’dır dedi.

BİR DESTEKTE GÖKHAN AYGÜN’DEN
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Millet vekili adayı Basri Çayır’a bir destekte Pendik Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Gökhan Aygün’den geldi. Aygün, Kocaeli’li hemşerilerine Basri Çayır’ın Gümüşhanelilerin tek adayı olduğunun vurgusunu yaparak destek istedi. Çayır’ın hemşerilerinden aldığı destek her geçen gün artarken, Gümüşhaneliler arasında Fikri Işık ve Basri Çayır’ın kıyaslandıgını, Kocaeli’nin yeni Fikri Işığının Basri Çayır olacağı konuşuluyor.

Son Güncelleme: 10.05.2023 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38