banner28
banner23
banner36

Yeni Yürüyüş Yolunun yeni yüzü beğeni topluyor

İzmit’in prestij projesi Yeni Yürüyüş Yolu’nda artık son rötuşlar yapılıyor. Yeni Yürüyüş Yolu, yeni ve modern görünümüyle beğeni topluyor

Yeni Yürüyüş Yolunun yeni yüzü beğeni topluyor

İzmit’in prestij projesi Yeni Yürüyüş Yolu’nda artık son rötuşlar yapılıyor. Yeni Yürüyüş Yolu, yeni ve modern görünümüyle beğeni topluyor

26 Şubat 2022 Cumartesi 18:31
Yeni Yürüyüş Yolunun yeni yüzü beğeni topluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te prestij katan projelerinden Yeni Yürüyüş Yolunda son dokunuşlar devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yeni Yürüyüş Yolu, gündüz oturma grupları ve yeşillendirme çalışmaları, gece de yeni ve modern aydınlatma dizaynıyla vatandaşlardan beğeni topluyor.

YENİ VE MODERN ÇEHRE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde uzayıp giden İzmit Yürüyüş Yolundaki yenileme ve yayalaştırma projesinde son dokunuşlar devam ediyor. Kentin önemli sembollerinden olan Yürüyüş Yolu’nun yeni ve modern yüzü çevre esnafından ve vatandaşlardan takdir topluyor.

KAMUSAL ALAN ARTIRILDI

Büyükşehir’e bağlı ekiplerin belli alanlarda son dokunuşları yaptığı Yeni Yürüyüş Yolu projesi kapsamında şehir merkezinde çok büyük bir görsel değişim yaşandı. Yürüyüş Yolu projesi kapsamında Alemdar Caddesi ile Merkez Bankası arasında bulunan Hürriyet Caddesi yayalaştırılarak trafiğe kapatıldı. Kamusal alanın 26 bin metrekareden 36 bin metrekareye çıkarıldığı proje kapsamında vatandaşların İzmit’in ticari ve sosyal alanlarının bulunduğu bu merkezde daha rahat dolaşmaları ve geniş gezinti alanlarıyla nefes alma imkanı sağlandı. Projede ayrıca yeşil alan miktarı da arttırıldı.

GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI GÜZEL

Gün içerisinde çok sayıda insanın alışveriş, sosyal alanlar, yeme içme yerleri ve iş merkezleri için ziyaret ettiği, çalışanların öğlen arasında yürüyüş yaptığı, okullar nedeniyle öğrenciler ve veliler tarafından da yoğun kullanılan Yeni Yürüyüş Yolu yeni ve modern görüntüsüyle örnek teşkil ediyor. Gecesi de gündüzü gibi hareketli olan Yeni Yürüyüş Yolu modern aydınlatma sistemiyle vatandaşlara rahat dolaşma imkanı sağlıyor. Gecenin sakinliğinde Yeni Yürüyüş Yolu’na gelen vatandaşlar bol bol fotoğraf çektiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38