YESEVİ OCAĞI’NIN YENİ YÖNETİMİ

Geçtiğimiz hafta devir-teslim programı gerçekleştiren Yesevi Ocağı’nda Şener Keser’den görevi devralan Engin Sönmez yeni yönetimini basına tanıttı.

YESEVİ OCAĞI’NIN YENİ YÖNETİMİ

Geçtiğimiz hafta devir-teslim programı gerçekleştiren Yesevi Ocağı’nda Şener Keser’den görevi devralan Engin Sönmez yeni yönetimini basına tanıttı.

14 Eylül 2015 Pazartesi 11:26
 YESEVİ OCAĞI’NIN YENİ YÖNETİMİ
 Anıtpark Kampüsü karşısında bulunan Dernek Merkezi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından il yöneticilerinin özgeçmişi kamuoyuna sunuldu. Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği’nin Yönetimi Başkan Engin Sönmez ile birlikte 9 kişiden oluşuyor ve üniversite mezunu genç bir kadro olması dikkat çekiyor.
Engin Sönmez (Başkan)1990 doğumlu aslen Bitlisli. Ankara Üniversitesi DTCF Antropoloji mezunu, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Antropoloji alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor.
Eren Elmalı (Başkan Vekili)1989 Sivas doğumlu. Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi mezunu. Bilişim alanında işletme sahibi.
Caner Çakır (Teşkilatlandırma)1992 doğumlu aslen Trabzonlu. Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu. İş adamı 
Mehmet Soydaş (Sosyal Faaliyet)1992 doğumlu aslen Gümüşhaneli. Kocaeli Üniversitesi Lojistik mezunu. Memur.
Burak Akın (Basın ve İletişim)1990 Kütahya-Tavşanlı doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi. Kocaeli Büyükşehir Belediye’sinde Yönetici Asistanı.
Burak Bingöl (Teknik ve İdari İşler)1991 doğumlu aslen Muşlu. Kocaeli Üniversitesi Elektronik mezunu. Tekniker.
Nuri Can Efe (Sekreter)1991 doğumlu aslen Rizeli. Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi son sınıf öğrencisi.
Uğur Kocaman (Disiplin)1991 doğumlu aslen Trabzonlu. Celal Bayar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği mezunu. İSG Uzmanı.
Hamdi Bayrak (Eğitim)1993 doğumlu aslen Rizeli. M.Sıtkı Koçman Üniversitesi Lojistik mezunu. Satış Danışmanı.

Son Güncelleme: 15.09.2015 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38