Yılın en iyi prodüksiyonu ''Şair''

'Şair'', Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde en iyi prodüksiyon ödülünü aldı

Yılın en iyi prodüksiyonu ''Şair''

'Şair'', Anadolu Tiyatro Ödülleri'nde en iyi prodüksiyon ödülünü aldı

13 Aralık 2015 Pazar 11:57
Yılın en iyi prodüksiyonu ''Şair''
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın ''Şair'' oyunu düzenlenen törenle ödülüne kavuştu. Tiyatro Gazetesi tarafından düzenlenen 2. Anadolu Tiyatro Ödülleri töreninde ''Şair'' oyununa Yılın En iyi Prodüksiyon ödülü verildi. Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Çevik ve Şehir Tiyatroları oyuncuları Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

 

BÜTÜN EKİBİ SAHNEYE DAVET ETTİ

2. Anadolu Tiyatro ödülleri töreninde Yılın En iyi Prodüksiyonu seçilen ''Şair'' oyunun ödülünü almak için sahneye çıkan Çevik, ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak bu ödülü almaktan ekipçe gurur duyuyoruz. Ben bu yüzden bu sahneye ekibimi davet ederek alkışlatmak ve ödülü gerçek sahipleri ile paylaşmak istiyorum'' dedi. Çevik, ödülü sahneye çıkan ekibiyle birlikte aldı.

Son Güncelleme: 14.12.2015 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38