Yüksek motivasyon için bakış açınızı değiştirin

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Özel Güvenlik Görevlilerine “İşyerinde Yüksek Motivasyon” eğitimi verildi

Yüksek motivasyon için bakış açınızı değiştirin

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Özel Güvenlik Görevlilerine “İşyerinde Yüksek Motivasyon” eğitimi verildi

25 Ekim 2015 Pazar 12:14
Yüksek motivasyon için bakış açınızı değiştirin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Zabıta ve Özel Güvenlik personeline yönelik “İşyerinde Yüksek Motivasyon” konulu eğitim semineri düzenlendi.

 

İŞYERLERİNDEKİ MOTİVASYON

Büyükşehir Belediyesi Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde kişisel eğitim ve NLP uzmanı Oğuz Saygın, iş yerinde yüksek motivasyon sağlamanın faktörlerini anlattı. İki gün boyunca devam eden eğitimlerde katılımcılarla zaman zaman pratik yapan Saygın, insanların özellikle büyük iş yerlerinde motivasyon konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

 

UYGULAMALI EĞİTİM

Kişisel eğitim ve NLP uzmanı Saygın, farklı kişilik tiplerine göre motivasyon yönlerinin değiştiğini ifade ederek iş stresinin motivasyonu etkilediğini belirtti. Motivasyon için kişinin bakış açılarını geliştirmesi gerektiğini dile getiren Saygın, ekip çalışması ve takım ruhuna dikkat çekti. Vatandaşa hizmet verirken nasıl iletişim kurulması gerektiği üzerinde de durulan eğitimde, hizmet sektöründe çalışan belediye personelinin iş bitirici, yol gösterici, anlayışlı ve güler yüzlü hizmet vermesi gerektiği anlatıldı ve bunu nasıl yapacakları da uygulamalı olarak gösterildi.

 

Son Güncelleme: 25.10.2015 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38