banner28
banner23
banner36

15 Temmuz Milli İrade Derneği kuruldu

Körfez ilçemizin tanınmış ve sevilen simalarından olan Saadettin Türe’nin öncü olarak kurduğu ve kurucu başkanı olduğu 15 Temmuz Milli İrade Derneği, vatandaşların ve protokolün yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

15 Temmuz Milli İrade Derneği kuruldu

Körfez ilçemizin tanınmış ve sevilen simalarından olan Saadettin Türe’nin öncü olarak kurduğu ve kurucu başkanı olduğu 15 Temmuz Milli İrade Derneği, vatandaşların ve protokolün yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

02 Aralık 2018 Pazar 18:06
15 Temmuz Milli İrade Derneği kuruldu

Ercan Başaran, Mükremin Yenitürk, Osman Yurt, Ercan Altay, İlker Akdemir ve Naci Salihoğlu’nun yönetimini oluşturduğu derneğin kurucu başkanlığını Saadettin Türe yapıyor.

Protokolün ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Dernek açılışına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ak Parti eski ilçe başkanı ve Körfez Belediye başkan aday adayı Şener Söğüt, Körfez Belediye başkan aday adaylarından Mehmet Irak, Faruk Denli, Caner Göçmez , MHP Körfez İlçe başkanı Zeki Gürsu, MHP Körfez Belediye başkan aday adayı  Azmi Cihat Hatipoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan 15 Temmuz Milli İrade Derneği başkanı  Saadettin Türe herkese teşekkür ederken önemli konulara değindi.

 

Türe ; “7 Ağustos 2018 tarihinde kurduğumuz derneğimizin nihayet açılışını da yapma fırsatını bulduğumuz için Allaha hamd ediyorum. 15 Temmuz günü Hain Darbe ve İç Savaş girişiminin ardından iki yılı aşkın süre geçti. Niye bu derneği kurduk? Amacımız ne? Ne yapmak istiyoruz? Şimdi kısaca bunu açıklamak istiyorum.

Derneğimizi, FETÖ/PDY tarafından dış mihraklarca birlikte tasarlanarak gerçekleştirilmeye çalışılan 15 Temmuz günü Hain Darbe ve İç Savaş girişimininmilletimizin sokaklara çıkarak tanklara, uçaksavar mermilerine ve hain kurşunlara karşı durarak bastırılan 15 Temmuz darbesini UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK, ülkemiz üzerindeki olumsuz etkilerinin neler olduğunu hususlarında vatandaşlarımızı ve bilhassa bu olayları yaşamamış olan gençlerimizi bilgilendirmek gençlerimizin ve vatandaşlarımızın bilinçlenmesini için gerekli her türlü çalışmaları yapmak, FETÖ/PDY’nin hain emellerinin genç nesillere anlatılmasını sağlamak, MİLLİ İRADENİN ne olduğunun ve nasıl sahiplenileceğini sağlamak, milli iradenin üzerinde hiçbir gücün olmadığını vatandaşlarımıza hatırlatmak, Halkımızın büyük desteği ile bastırılan 15 Temmuz Darbe girişimini UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK, 15 Temmuz’da ülkemizde darbe girişiminde bulunulmuş ve Halkın direnişi sayesinde bastırılan darbede gazi ve şehit olanların ailelerini ve yakınlarını moral motivasyon yönünden desteklemek imkanlar ölçüsünde okuyan çocuklarına burs vermek amacıyla ve bu amaçları gerçekleştirmek için kurulmuştur.

15 Temmuz bu millet için artık tarihi bir milattır,

15 Temmuz Milli İradenin yeniden tecellisinin milatıdır,

Bu amaçlarla çıktığımız yolda artık şunları söyleyebiliriz;

FETÖ’nün suikastlerinden, kriptolarının tehditlerinden korkarsak kanımız kurusun,

FETÖ’nün yaptıklarını unutursak, 15 Temmuz’da Vatan için tankların altında şehit olan mermilerin önünde  siper olan şehitlerimizin ahı tutsun,

15 Temmuzu unutursak, bu yoldan bu mücadeleden dönersek şehitlerimizin iki elleri yakamızda olsun.

Bizler ki, çocuklarımızı, ailelerimizi vatan uğrunda ölmeyi göze alarak seviyoruz her gün,

Sen korkarsan, ben korkarsam, o korkarsa Vatana ihanet edenleri, devletin milletin malını mülkünü parasını yağmalayanları kim bulup ortaya çıkarıp kim yazıp çizecek.

Bu hainler ile mücadelede bizler olmaz isek, millet olarak bir olmaz isek, bana ne bizi ilgilendirmez dersek,

Şuna inanın ki, bu mücadele kaybedilir…

Onun için bu mücadele vatanını devletini seven her insanın boynunun borcudur.

Biz Hain kalkışmanın olduğu saatlerde rüzgarın esişine göre yönümüzü yolumuzu seçmedik. İlk andan itibaren sokaklardaydık. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediklerini de emir olarak görüp meydanlara çıktık.

Bu mücadele devlete omuz vermeden kazanılmaz, mücadelenin içinde biz de olmalıyız diyerek kolları sıvadık meydanlara indik.

Artık devlete ihanet edene hain demenin, kriptoların niyetlerinin ve yaptıklarının ardına gizlenip ihanete dur diyemeyenlerin de ipinin çekilmesinin vaktidir.

Eskiye dayanan ve hala devam eden ortaklıkları ortaya çıkarmanın vaktidir. Birbirlerini ben yanarsam 

sen de yanarsın diyerek tehdit edenleri, milyonluk makam araçları ile gezip milyonluk vurgunlarına devam edenleri ortaya çıkarmanın vaktidir.

Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum,

Mücadeleniz mücadelemizdir, FETÖ’nün kökü kazınana kadar bu devletin bu milletin refahı ve geleceği için alacağınız her türlü kanımızın son damlasına kadar kararlarınıza destek olacağız.” dedi

Son Güncelleme: 03.12.2018 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38