banner28

24 Haziran diriliş ve şahlanış olacak

24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak partililer ve ‘Sıra Sende’ ekibiyle bir araya geldi

24 Haziran diriliş ve şahlanış olacak

24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak partililer ve ‘Sıra Sende’ ekibiyle bir araya geldi

27 Nisan 2018 Cuma 11:45
24 Haziran diriliş  ve şahlanış olacak


AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün Başkanlığında, teşkilat binasında 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM görevlileri, mahalle başkanları ve ‘Sıra Sende Ekibi’ görevlileri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Baran, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülke için ‘diriliş ve şahlanış’ olacağını belirtti.

HER ELİ SIKACAĞIZ

Başkan Baran, “İnanıyorum ki; hep birlikte 24 Haziran'ı bir uyanış, diriliş ve şahlanış miladı olarak tarihe kaydedeceğiz. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda başta Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Kadroların ve bizlerin yardımcısı olsun. Kararı alınan seçim tarihimize kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.
EKİPLERİMİZİ OLUŞTURDUK
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “AK Kadrolarımız ile birlikte mahalle yönetiminden tutun, ilçe ana kademeye kadar birçok arkadaşımız seçim sürecinde elini taşın altına koymuştur. Bizlerde alnımızın akıyla her seçimden zaferle çıkan bir parti olduk. Hepiniz bildiği üzere kısa bir süre önce açıklanan seçim tarihi, teşkilatlarımızda büyük bir heyecan yarattı. SKM ve ‘Sıra Sende’ ekibimiz de her seçimde olduğu gibi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde tekrar görev başında olacaktır.
SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ
Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yürüteceğimiz seçim sürecinde, AK Kadrolarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile Körfez teşkilatlarına güvenimiz tam. Ülkemiz, sadece iç düşmanlarla değil, dış düşmanlarla da bir mücadele içinde. Durduğumuz yer, attığımız adım net ve belli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız. Dünya Liderimizin yanında dik duracağız. Seni Başkan yapacağız” diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” açıklamalarında bulundu.


 

Son Güncelleme: 01.05.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersin 2018-04-27 23:48:40

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt sahada

banner34

banner39

banner37

banner38