AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Doğan Orak Yeniden Seçildi

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, yapılan kongre sonrasında tek liste ile yapılan kongrede yeniden seçildi.

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Doğan Orak Yeniden Seçildi

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, yapılan kongre sonrasında tek liste ile yapılan kongrede yeniden seçildi.

25 Ekim 2020 Pazar 22:58
AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Doğan Orak Yeniden Seçildi

Doğan Orak yeniden gençlerin başkanı

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, 6’ncı olağan kongrede 2’nci dönem için yeniden başkan seçildi. Kongrede 400 AK Partili genç delege; 30 asil ve 15 yedek ilçe yönetim kurulu üyesi ile 47 il delegesini seçti. AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının kongresine  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve partililer katılım gösterdi.

SÖĞÜT,YÜKSELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yeniden İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Doğan Orak'ın selamlama konuşmasından sonra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kürsüye çıktı. Söğüt, "2001'de Körfez Gençlik Kollarında yer aldım. Çok güzel çalışmalar yaptık. Hamdolsun bugün bu noktalara geldi. Daha da yükselmeye devam edeceğiz" dedi.

AK PARTİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI RAMAZAN TUNA,

 "Körfez yine tarih yazıyor davasına ve liderine sahip çıkarak. Bugün çok net görüyoruz ki bu 2023 çalışmalarıdır. Bu kutlu yürüyüşü hiç kimse durduramaz" ifadelerine yer verdi.

Sonrasında kürsüye çıkan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, "Bundan muhtar bile olamaz dediler, bugün ümmetin ve mazlumların kurtuluş ümidi oldu. İl ve ilçelerimiz, teşkilatlarımız iyi ki varsınız" dedi.

BÜYÜKAKIN, OYUNLARI BOZACAĞIZ

Özdemir'in ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şunları söyledi: "Gençler  gelecek sizinle güzel, her şey sizinle güzel. Bakınız sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman sizden bahsetmesi çok güzel. Her zaman Kocaeli'den övgü ile bahsediyor. Gençler artık Türkiye'de her şey eskisi gibi olmayacak sayın cumhurbaşkanımız dedi. Dünya 5'den büyük, bunu kabullenemiyorlar oysa bizim gittiğimiz yere barış kardeşlik ve nizam götürmüşüz biz. Bize kurulan bütün oyunları bozacağız, oyunlara mehil vermeyin, uyanık olun. Tekrar kongreniz hayırlı olsun."

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti bir dava partisi, o dava kutlu bir davadır. O dava dünyada ezilmiş mazlumların davası. Dünyanın her yerinde itibar görmeye başladık. Öyle bir gün gelecek ki ve tarih hep Recep Tayip Erdoğan'dan bahsedecek, torunlarımız onu okuyacak. Yeter ki bu kahraman halkımız arkasında dursun gerisi boştur" ifadelerini kullandı.

ELLİBEŞ, SESİNİZİ 8 KASIM'A SAKLAYIN

Yaman'dan sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kocaeli teşkilatlarımızın yeri her zaman belli. Gençler sizinle gurur duyuyorum. Siz sesinizi fazla yükseltmeyin, 8 Kasım'a saklayın. 3 kasım bizim kuruşumuz. Biz Kasım'da çok heyecan yaşayacağız çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız geliyor, sesinizi ve gücünüzü oraya saklayınız. Bakınız gençlerimiz sağlığınızı ve vaktinizi iyi bilin" dedi.

BÜYÜKGÜMÜŞ; HEYECANI SOKAKLARA TAŞIYIN

Son olarak kürsüye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş çıktı. Büyükgümüş büyük alkışlarla sahneye çıktı, sık sık tezahüratlarla konuşması kesildi. Büyükgümüş konuşmasında şunları söyledi: "Kocaeli ne güzel bir teşkilat. Bizim seçimlerimiz çok heyecanlı ama bakın her ülkede seçim var hepsinin gündemi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Son zamanlarda iyice çılgınlaştılar, işte görüyorsunuz Hollanda'da camilerimize ayakkabı ile giriyorlar işte bütün bunlara karşı dik duran Recep Tayyip Erdoğan var, dik duruyor. Bakın 8 Kasım'da sayın Cumhurbaşkanımız Kocaeli'ye geliyor o gün çok önemli çünkü Dünya lideri gelecek. Hamdolsun üye yapma sayımız her gün daha da artmaya devam ediyor.

Biz bir davayız bu ülkenin ümitleri yeşerecek. Gençler bu heyecanı Kocaeli sokaklarına taşımanızı, yeni üyelere ve ev ziyaretlerine de taşımanızı istiyorum. Biz tarihi bir dönemdeyiz. Son zamanda Avrupa’da yükselen ırkçılık hızla devam ediyor. Biz sahaya çıktığımızda Kocaeli'de sahaya çıktığımız zaman bu davanın, hizmetlerin en büyüğüdür.

Tüm dünyada bu salgının oluşturduğu siyasal dönüşümler var. Dünyada çok şey değişecek. Gençler Kocaeli'de önce 3 Kasım, sonra 8 Kasım var, sonra 2023 ve 2024 var. Teşkilatlarımızla bu heyecanla gitmek gerekiyor. Biz bir video yayınladık bu olay oldu. Bizim sen kimsin sorusuna, siz kimsiniz sorusuna ben Körfezim varım diyor musunuz. Kongremiz tamamdır, tekrar kongreniz ülkemize, Kocaeli ve Körfez ilçeye hayırlı uğurlu olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38