banner28

Ak Parti Körfez Kadın Kolları yeni Başkanı Özbek

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran‘ın yeniden aday gösterilmediği kongrede Sevil Özbek bayrağı devralarak AK PARTİ Körfez teşkilatının yeni kadın kolları başkanı oldu.

Ak Parti Körfez Kadın Kolları yeni Başkanı Özbek

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran‘ın yeniden aday gösterilmediği kongrede Sevil Özbek bayrağı devralarak AK PARTİ Körfez teşkilatının yeni kadın kolları başkanı oldu.

18 Ocak 2015 Pazar 11:13
Ak Parti Körfez Kadın Kolları yeni Başkanı Özbek
 Ak Parti Körfez Kadın Kolları yeni Başkanı Özbek

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran‘ın yeniden aday gösterilmediği kongrede Sevil Özbek bayrağı devralarak Körfez teşkilatının yeni kadın kolları başkanı oldu.

AKP Körfez İlçe Kadın Kolları 4. Olagan Kongresi TütünçiftlikBelediye Kültür Merkezi Salonu’nda yapıldı. Gençlik Kolları seçiminde olduğu gibi, Kadın Kolları’nda da oylama el kaldırılıp, salonda bulunanların onaylamasıyla, sunulan tek listenin kabul edilmesiyle gerçekleşti. Yapılan kongre ile eski Başkan Nesrin Duran’ın yerine Sevil Özbek seçildi.Tütünçiftlik Kültür Merkezindeki kongrenin divan başkanlığını Hasibe Özayan, üyelikleri ise Saniye Ağra ve Şükran Azgın üstlendi. Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel de kongreye katıldı.

Kongre sonucunda ise 48 il delegesi ve 30 ilçe yöneticisi seçildi. Kongreye Civelek’in, “7 Şubat’ta il kongremiz var. Belki gitmem belki kalırım” sözü damga vurdu.

Kongreye, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, AK Parti İl başkan adayları Halit Çokan, Adem Koç, Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ve parti teşkilatı katıldı.



Mevcut Başkan Nesrin Duran konuşmasında, “Yaptığımız çalışmalardan ötürü bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Teşkilatın tozunu yuta yuta geldiğim bugünde bayrağı devredeceğim. Bu bir ayrılık değil, bayrak teslimidir. Verilen her görevi yapmaya çalışacağım” dedi. Haziran seçimleri için canla başla çalışacaklarını kaydeden İsmail Baran ise, “Örnek teşkilat olmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemizde istikrarı sürdürmek zorundayız. 12 ilçemizde ve ülkemizin diğer illerinde AK Parti belediyeciliğinin ne olduğunu gösterdik” diye konuştu.



Koordinatörlü bir çalışmanın

Ardından söz alan Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Teşkilat olarak başarılarımıza dönüp baktığımıza koordinatörlü bir çalışmanın ürünüdür. Tüm AK Parti ailesi başarılı ve özverili bir çalışma ile bu başarıları yakalamıştır. AK Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “AK Parti ailesi büyük bir aile, maraton koşusu yapan bir aileyiz. Bu kadro bütün seçimlerde başarı gösterdi. Bu başarıyı tekrar göstermeyi hepimiz canı gönülden istiyoruz. Bizim bu başarımızı çekemeyenler 90 yıldır o koltuğa oturamayanlar paralel yapı ile birlikte hareket ediyor. Osmanlı coğrafyasını yıkan Küresel güçlerin bir sıkıntısı var. AK parti hareketi bir dava hareketine dönüştü” şeklinde konuştu.



BU DÖNEM ADAY DEĞİLİM

Milletvekili Şeker, “Eski dönemlerde annelerin ne kadar zor durumda kaldıklarını görüyoruz. Yıllardan beri CHP yönetimi, kadınların haklarını vermedi. Başörtüsü ile seçilme hakları yoktu. Eğitimde görev yapamıyorlardı. Bu nasıl kadın haklarını savunmak? Kocaeli’den 8 milletvekili, ülke genelinde ise 330 milletvekili çıkarmak gerekiyor” dedi. “Kongrelerimizi güle oynaya yapıyoruz. Bizim mayamız böyle” diyen Oya Tunçel, “Körfez’deki maya sağlam atıldı. Çok yol kat ettik. Kadın kollarımızla uyum ve ahenk içinde çalıştık. Kendilerine haklarını helal etsin diyorum. Kapı kapı, ev ev dolaştık. Kadın Kolları Başkanlığı’nı bıraksam bile sizinle o Ramazan programlarında yer almak istiyorum. Ben bu dönem aday değilim sizden helallik istiyorum” dedi.



Belki gitmem belki kalırım

Ardından söz alan Başkan Civelek, “7 Şubat’ta il kongremiz var. Belki gitmem belki kalırım. Başbakan derse, genel başkan derse; akan sular durur. Biliyorum gideceğim için üzülüyorsunuz ama her şeyin bir sonu var. AK parti teşkilatlarında seçim kazanmak artık rutin hale geldi. 2015 seçimlerinde aynı başarı gelecektir. Bizim derdimiz sadece seçim kazanmak değil. 92 yılda, 62 hükümet geldi. Tek partili devleti saymazsanız bir buçuk senede hükümet değişmiştir. Bugüne baktığımızda kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Allah senden razı olsun. Osmanlı’nın diriliş marşı ile bizlere misafir karşılamayı yaşattın” dedi.



Civelek’in konuşmasının satırbaşları şöyle: “Bu memlekette hacca gitmek yasaktı. Kurucu liderimiz bunların hepsini kaldırdı. Cumhurbaşkanı’mız 16 devletin simgelendiği bir fotoğraf çekildi. Bazıları ‘Sirk kıyafeti’ diyebilir ama bunlar benim devletimin o dönemde giydiği kıyafetlerdir. Bugün gönül coğrafyasında ağlayan tüm analar bizden medet ummakta. Bir Müslüman lider vardı Mısır’da onu da indirdiler. Bütün bunlarda kimsenin gıkı çıkmadı. Ama Fransa’da üst akıllar tarafından Peygamber Efendimizin karikatür çizdirildi. 2 kişi saldırdı 12 kişiyi öldürdü. İslam’a karşı hareket oluşturmaya çalışıyorlar”



ÖZBEK; KAPI KAPI DOLAŞACAĞIM

Listesini divana sunduktan sonra konuşma yapan Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, “Başkan adayı olarak karşınızdayım. Devralacağım bayrağı daha yukarılara taşıyacağım. Partimizin bize yüklediği sorumluluğun farkında olarak kapı kapı dolaşıp Başbakan’ımızın selamını iletmek birinci işim olacaktır. AK yarınlar bizim olacak” diye konuştu.

 

ÖZBEK’İN İLÇE YÖNETİMİ

Aysun Demir, Nalan Erkan, Emine Başaran, Sultan Çakır, Ayfer Ulusu Kandal, Nilgün Olgun, Selma Batur, Fatma Tuğba Dere, Refika Cici, İrem Tenlik, Emine Er, Asuman Arslantin, Gülay Çil, Seda Eftekin, Tanem Uçar, Elif Yılmazlar, Sayime Demirel, Betül Caymazoğlu, Gülsen Öztürk, Hilal Ceylan, Gül Macit, Dudu Sürenler, Birgül Çilenti, Nursel Çalımlı, Sevilay Çam, Bahriye Baştaş, Dilek İzmirli, Esengül Mintemur.



İl DELEGELERİ

Hale Baştopçu, Bilge Baran, Zeynep Badem, Nesrin Duran, Gizem Alçık, Tuba Kaya, Sevil Özbek, Nuket Denli, Rabia Karadayıoğlu, Ayşe Pehlivan, Sevinç Koyun, Fatma Keser, Remziye Bazna, Pınar Uysal, Nigar Yağız, Fatma Keser, Zeynep Sultan Şimsek, Elif Kahya, Tacire Petek, Aysun Demir, Nalan Erkan, Emine Başaran, Serpil Türk, Sultan Çakır, Ayfer Ulusu Kandal, Nilgün Olgun, Selma Batur, Fatma Tuğba Dere, Refika Cici, Asuman Arslantin, Gülay Çil, Seda Eftekin, Tanem Uçar, Elif Yılmazlar, Sayime Demirel, Betül Caymazoğlu, Gülsen Öztürk, Hilal Ceyhan, Gül Macit, Dudu Sürenler, Birgül Çilenti, Nursel Çalımlı, Sevilay Çam, Bahriye Baştaş, Dilek İzmirli, Esengül Mintemur.

 

Son Güncelleme: 18.01.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38