banner28
banner23
banner36

Ak partı Yavuz Sultan Selım seçım irtıbat bürosu açıldı

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde irtibat bürosu açtı. Yoğun katılım ile gerçekleşen irtibat bürosu açılışında partiye yeni katılan seksen kişiye rozetleri takılırken, Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve diğer konuşmacılar, konuşmalarında 18 Mart Çanakkale şehitlerini rahmet ve minnetle andılar.

Ak partı Yavuz Sultan Selım seçım irtıbat bürosu açıldı

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde irtibat bürosu açtı. Yoğun katılım ile gerçekleşen irtibat bürosu açılışında partiye yeni katılan seksen kişiye rozetleri takılırken, Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve diğer konuşmacılar, konuşmalarında 18 Mart Çanakkale şehitlerini rahmet ve minnetle andılar.

19 Mart 2014 Çarşamba 12:28
Ak partı Yavuz Sultan Selım seçım irtıbat bürosu açıldı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde gerçekleşen irtibat bürosu açılış törenine; Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,  Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile ilçe yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, belediye başkan aday adayları, belediye Meclisi Üyeleri ile meclis üyesi adayları, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetimi ile mahalle sakinleri katıldı.

 

Körfez Belediyesi’nin Ak Belediyecilik döneminde yaptığı ve bundan sonra yapacağı projelerin yer aldığı tanıtım filminin izletildiği programda mikrofona ilk gelen meclis üyesi adayı Abdullah Parlak coşkulu kalabalığa bir selamlama konuşması yaptı. Bu coşkuyu her mahalle açılışında yaşadıklarını konuşmasında söyleyen Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem Ak Parti coşkusunun Türkiye’yi sardığını söyledi. Badem Türkiye üzerine oynanan kirli oyunlardan bahsederek bu oyunların bir kere daha sandıklarda bozulacağını belirtti.

 

Ak Partiyi Millet Kurdu

İlçe Başkanı Badem’den sonra kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Ak partiyi milletin kurduğunu söyledi. Konuşmasında 2001 krizine değinen Pehlivan “Şehir baronları yine oyun peşinde. Neden çünkü onlar kriz dönemlerinden beslenirler. Ak Parti Türkiye’nin ekonomisini düzeltti. Faizler düştü. Faiz lobilerinin kirli oyunları yine sahnede. Ama halkımız 2001 sonrası seçimlerde bunlara nasıl ders verdiyse, 30 Martta da sandıklar da yine dersini verecektir” diye konuştu. Başkan Pehlivan, İsmail Baran kardeşimin her zaman yanında olduğunun altını çizerek “Ak Kadrolar 2014-2019 yılları arasında da yine çok güzel işlere imza atacaktır. Buna gönülden inanıyorum” dedi.

 

Kubbede Hoş Bir Seda Bırakmaya Geliyoruz.

Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran yaptığı konuşmada halkın lafa değil icraata baktığını söyledi. Baran “Biz yerelde ve genelde yaptığımız hizmetlerle halkın karşısına çıkıyoruz. Halkımız lafa değil, icraata bakıyor. Bizde yapacağımız hizmetler ile, ilçemize kazandıracağımız büyük projeler ile, en önemlisi halkımızın gönlüne yapacağımız yatırımlar ile, bu kubbede hoş bir seda bırakmak için göreve geliyoruz” diye konuştu. İstikrarın devamı için destek isteyen Baran Körfez Park Vizyon projesinden, Kent Meydanı Projesine, Kültür Merkezi Projelerinden, Cadde yol projelerini sırasıyla anlattı. “Çalışınca Oluyor” sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen İsmail Baran seçim beyannamelerinde yer almayan daha birçok hizmetleri de Körfez’e kazandıracaklarını söyledi. Baran yapamayacağımız veya karşılığı olmayan hiçbir projeyi beyan etmeyiz diyerek diğer siyasi partilere gönderme yaptı.

 

 

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur Cumhuriyet dönemi boyunca yapılan tüm hizmetlerin, üç katından fazlası Ak Parti iktidarının yaptığını söyledi. Okur “Bizler laf üreten değil, icraat üreten kadrolarız. Biz kara propagandalarla uğraşmıyoruz. Ya ne yapıyoruz. Biz sağlıkta reform yapıyoruz. Eğitimde reform yapıyoruz. Binlerce kilometre duble yol yapıyoruz. Üniversite yapıyoruz. Hava alanları yapıyoruz. Biz hizmet yapıyoruz. Bundan dolayı Ak Parti her girdiği seçimden başarıyla çıkıyor. 30 Mart seçimlerinde de sizlerden bu hizmetlerin çıkışı için İsmail Baran kardeşime, İbrahim Karaosmanoğlu ağabeyime destek istiyorum” diye konuştu.

 

Programın sonunda MHP den ayrılarak Ak Partiye üye olan seksen kişiye rozetleri takıldı.

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38