banner28
banner23
banner36

AKPARTİ KÖRFEZ ATALARI TURLADI

SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe Teşkilatları Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER in katılımlarıyla Atalar mahallesinde neredeyse dokunulmadık yer bırakmadı

AKPARTİ KÖRFEZ ATALARI TURLADI

SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe Teşkilatları Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER in katılımlarıyla Atalar mahallesinde neredeyse dokunulmadık yer bırakmadı

10 Mayıs 2015 Pazar 12:01
 AKPARTİ KÖRFEZ ATALARI TURLADI
 STK ziyaretleriyle başlayan program geniş katılımlı ev toplantılarıyla devam etti daha sonra Yarımca Sanayii sitesi mali kuruluna katılıp ve ibra edilen yönetimi tebrik ettiler, günün sonunda Akparti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin CEYHAN ın katılımlarıyla Körfez Kars Ardahan Igdır Derneklerinin düzenlediği buluşmaya katılım sağlandı. Gerçekleşen programlara Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, SKM Başkanı Şaban AYDIN ve teşkilat mansupları katılım sağladı.

Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER ‘Hayaller Gerçek Oldu’

Gerçekleşen programa katılım sağlayan Kocaeli milletvekili İlyas ŞEKER 13 yıl önce hayal bile edilemeyen yatırımların Akparti iktidarıyla gerçekleştiğini belirttiği konuşmasında körfez geçiş köprüsüyle Kocaeli trafiğinin nefes alacağını İstanbul izmir arasının 3.5 saate düşeceğini, sekapark la kacaelinin dünyanın en büyük doğal temalı parkına sahip olduğunu asfaltlanmayan köy yollarının kalmadığını yuvacık barajına kardeş iki baraj daha yapıldığını ve daha birçok kacaeli için hayal olan projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Mahalle sakinlerinden 2023 hedefleri doğrultusunda istikrarın devamı için destek isteyen ŞEKER 8 Haziran sabahı Yeni Türkiye ye halkın vereceği desteğe olan inancını belirtti.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Laf Değil İcraat Üretiyoruz’

 İlçe başkanı BADEM 13 yıldır Akparti iktidarının laf değil icraat ürettiğini yapamayacakları işlerin vaadlerini vermediklerini söylediklerinden fazlasını yaptıklarını ifade etti. Muhalefetin vaadlerinin gerçeklikle uzaktan yakından alakası olmadığının dahası bu vaadlerin aynı laboratuvardan çıktığının apaçık ortaya çıktığını ifade etti. Muhalefetin paralel yapının esiri olduğunu söylemlerin ve eylemlerinin aynı olduğunu bu konuda güçbirliği yaptıklarını biz bu senaryoyu bir yıl önceki seçimlerde de gördük halkımızda gördü prim vermedi ALLAH ın izniyle yine Aziz Milletimiz bu oyunu bozucaktır. Mahalle sakinlerinden 7 haziran genel seçimleri için partisine destek isteyen BADEM milletimizin tercihinin Yeni Türkiye den istikrardan yana olacağına olan inancını bildirdi.Atalar mahallesinde gerçekleşen SKM programında mahalle sakinlerinin ilgisinden memnun kalan Akpartililer mahalleden mutlu ayrıldılar.

Son Güncelleme: 10.05.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38