banner28
banner23
banner36

Alkanlar annelerimizi unutmadı

Körfez’in en geniş mobilya mağazası alanına sahip olan Alkanlar Mobilya, Anneler Günü’nü unutmadı

Alkanlar annelerimizi unutmadı

Körfez’in en geniş mobilya mağazası alanına sahip olan Alkanlar Mobilya, Anneler Günü’nü unutmadı

09 Mayıs 2016 Pazartesi 14:09
Alkanlar annelerimizi unutmadı

 Tüm mağazalarında altın hediyeli alışveriş ve indirim kampanyası başlatan Alkanlar Beko Bayii, düzenlediği değerlendirme sonrasında yılın annesini seçerek, bulaşık makinası hediye etti.

Alkanlar Mobilya Mağazaları tarafından organize edilen ve Beko tarafından desteklenen etkinlikle Körfez genelinde yapılan değerlendirme sonrasında Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan Gülbeyaz Cüllüz yılın annesi olarak seçildi. 4 çocuk annesi olan ve çocuklarını yetiştirmek için mücadele eden Gülbeyaz Cüllüz, bu fedakarlığı nedeniyle yılın annesi seçildi.

Gülbeyaz Cüllüz’e yılın annesi seçilmesi nedeniyle Beko marka bulaşık makinası hediye edildi. Gülbeyaz Cüllüz’e, yılın annesi plaketini ve hediyesini Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli takdim etti. Takdim töreni sırasında Alkanlar ailesinin yöneticileri Lütfü Alkan, Önder Alkan, Haydar Alkan, Başaran Alkan ve aile fertleri, Beko Batı Karadeniz Bölge Müdürü Fatih Yılmaz, Bölge Pazarlama sorumlusu Levent Oran, Bölge Satış Sorumlusu Alp Yokaz da yer aldı. Alkanlar’ın Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde mağazasında düzenlenen etkinliğin geleneksel hale geleceği ve her yıl yapılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 09.05.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38