banner28

Attığımız her adım vatandaşlarımız için

İlimtepe bölgesinde çalışmaları inceleyerek halkın taleplerini dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti" dedi

Attığımız her adım vatandaşlarımız için

İlimtepe bölgesinde çalışmaları inceleyerek halkın taleplerini dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti" dedi

13 Kasım 2017 Pazartesi 11:39
Attığımız her adım  vatandaşlarımız için

Her işte vatandaşın memnuniyet önemli diyen Başkan Baran;

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Marmara’nın incisi’ ve ‘Kocaeli’nin de geleceği’ konumunda olan İlimtepe bölgesinde değişim ve dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemek için bölgedeydi. Yol genişletme projesi ve İlimtepe Kültür Merkezi’ndeki gelinen noktayı yerinde inceleyen Başkan İsmail Baran, cadde ve sokaklarda birimler tarafından yürütülen çalışmaları da yakın takibe aldı. Başkan Baran, ilk olarak İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas ile bir araya geldi.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Yapılan değerlendirmeler sonrasında Başkan İsmail Baran hem projeleri inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Saha çalışmaları hakkında ekiplerden bilgiler alan Başkan İsmail Baran, teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi. Vatandaşların yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiği Başkan Baran, “Şehrimizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ZULMDÜ, ARTIK DEĞİL

Başkan Baran’ı görünce; ‘Zulümtepeydi, siz o zulme son veriyorsunuz’ diyerek yapılan çalışmaları öven vatandaşlar, küçük taleplerini de Başkan Baran’a iletti. Başkan Baran da tek tek tüm talep ve önerileri not aldırarak çözüm noktasında adımlar atılacağını belirtti.  Yol genişletme çalışmasını da yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgiler alan Başkan Baran, kültür merkezinde gelinen noktayı da gördü. Başkan Baran, İlimtepe’de yapılan her projenin bölgeye büyük değer kattığını belirtti.

Son Güncelleme: 13.11.2017 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38