banner28
banner23
banner36

Badem dert dinledi

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ekibiyle birlikte Kirazlıyalı’da mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Mahalle sakinleri ile uzun bir sohbet gerçekleştiren BADEM sorunları dinlerken uzun notlar aldı.

Badem dert dinledi

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ekibiyle birlikte Kirazlıyalı’da mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Mahalle sakinleri ile uzun bir sohbet gerçekleştiren BADEM sorunları dinlerken uzun notlar aldı.

05 Mayıs 2016 Perşembe 17:38
Badem dert dinledi

    AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ekibiyle birlikte Kirazlıyalı’da mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Mahalle sakinleri ile uzun bir sohbet gerçekleştiren BADEM sorunları dinlerken uzun notlar aldı. Dert küpü olan Kirazlıyalı mahallesi sakinleri özellikle tır parkı sorunu, yolların dar oluşu, mahalledeki başıboş gezen köpekler ve çocuklar için park istediklerini ilettiler.Akabinde başkan BADEM Kirazlıyalı mahallesi sakinleriyle belediyenin restore ettiği sivil toplum merkezini ve Kirazlıyalı’nın iki yakasını birleştiren yenilenmiş üst geçitte incelemelerde bulundu.BADEM’in ziyaretinden oldukça memnun olan mahalle sakinleri sorunlarının çözümü konusunda BADEM’i umut olarak gördüklerini ifade ettiler,artık üvey evlat olarak anılmak istemediklerini ifade eden Kirazlıyalı sakinleri gereken ilginin mahalleye gösterilmesini BADEM’den talep ettiler.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘’ AK Parti Vaad Ettiklerini Yapar’’
   Gerçekleşen Kirazlıyalı mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerine sorunlarının çözümü konusunda azami gayret sarf edeceği sözünü veren BADEM AK Parti bugüne kadar verdiği bütün sözleri tutmuş bütün vaadlerini fazlasıyla yerine getirmiştir.Kirazlıyalı mahallesinin sorunlarının bütün körfezin sorunu olduğunu limanlardan dolayı yaşanan yoğun tır trafiği ve park sorununun acilen yetkiliklerle görüşeceğini özellikle yan yol düzenlemesininde aciliyet gerektirdiğini yerinde görerek yine çözümü konusunda elinden geleni yapacağını belirtti.Mahalle sakinlerine 7 gün 24 saat gönlününde telefonununda açık olduğunu ifade eden başkan BADEM Kirazlıyalı’nın kendi nezlinde çok ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak  en kısa sürede tekrar geleceğinin sözünü vererek mahalleden ayrıldı.

Son Güncelleme: 05.05.2016 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38