Baran, Badem ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu

Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

Baran, Badem ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu

Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

24 Nisan 2014 Perşembe 12:19
 Baran, Badem ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu

Yönetim kurulu toplantısında konuşan ilçe başkanı Osman Badem; belediye başkanımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum, kendileri bize sürpriz yaparak toplantımıza konuk oldular, müsait oldukların da kendilerini toplantılarımızda görmekten memnuniyet duyarız.


30 Mart seçimlerinden Allah’ın izniyle Körfez ilçemizde büyük bir zaferle çıktık, bu başarı da emeği olan başta başbakanımız, belediye başkanımız, teşkilat mensuplarım ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bu haftadan itibaren mahalle toplantılarımıza konuk olarak hem mahalle teşkilatlarımıza teşekkür edeceğiz, hem de ara vermeden Cumhurbaşkanlığı seçimlerimizin çalışmalarının startını vereceğiz.


Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’’Başkanımıza ve siz değerli yöneticilerimize teşekkür etmek ve iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Bundan sonraki süreçte ayda bir toplantılarınıza katılarak sizlerle hasbihal edeceğiz.


Mahallelerimiz de teşekkür ziyaretlerine başladık, vatandaşlarımızı ziyaret edecek ve her daim onların yanında olacağız, yapımına başlanan projelerimiz devam ediyor, yeni başlayacak olan projelerimiz var, önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. İnşallah Körfezimizi çok güzel günler bekliyor.


Toplantı dilek temenniler ve sohbet ortamında son buldu.


Son Güncelleme: 24.04.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38