banner28
banner23
banner36

Baran “ biz besmelemizi sağlam çektik “

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Baran “ biz besmelemizi sağlam çektik “

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

24 Şubat 2014 Pazartesi 09:51
Baran “ biz besmelemizi sağlam çektik “
 Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya çok sayıda davetli katıldı. Programda hazır bulunan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları dernek yöneticileriyle birlikte sohbet etti. Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Özdilek yapmış olduğu konuşmada, Biz burada kendi örf ve adetlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz, bize destek veren bizimle birlikte çalışan tüm Körfez halkına teşekkür ediyorum. İl vâkıfımız her ay düzenli olarak kahvaltı programı düzenliyor, nasip olursa bundan sonra bizde bu çalışmayı yapacağız. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Körfez’imizin sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı olduğunu her gittiğimiz yerde söylüyoruz. Sizler bu tür çalışmaları yaptığınız için teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki sizler sadece kendi örf ve adetlerinizi yaşatmıyorsunuz diğer çalışmalarınızı da takip ediyorum ve takdir ediyorum. Rabbim yaptığınız ve yapacağız çalışmaları hayırlı kılsın, bu güzel programı hazırladığınız için tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Programa Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı, bir hayli keyifli geçen sohbetlerin ardından sözü alan Karaosmanoğlu, Dernek başkanımızın dediği gibi örf ve adetlerimizi yaşatmamız lazım gelecek nesillere bunları aktarmamız lazım. Ben her zaman sizin hizmetinizdeyim, maddi ve manevi  her konuda arkanızdayız. Medeniyetlerimizi seviyoruz ve koruyoruz bunları yaşatmak için siz değerli dostlarımıza ihtiyacımız var. Birlikte ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman aşamayacağımız hiç bir şey yok ben buna gönülden inanıyorum dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran yoğun çalışmaları sebebiyle programdan ayrıldı. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları SKM programları dâhillinde Yukarı Hereke Ak Parti mahalle teşkilatının düzenlemiş olduğu toplantıya katılmak üzere hareket etti.

ARTIK EL ELE VERİP KOŞMA ZAMANI

Yukarı Hereke’de coşkulu bir şekilde karşılanan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları halkı selamlayarak teşkilata geçtiler.

Ak Parti Yukarı Hereke mahalle Başkanı Abdullah Cildan’nın selamlama konuşmasının ardından sözü alan Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Bilindiği üzere zor bir süreçten geçtik, her zaman dediğim gibi bu bir bayrak yarışıdır. 30 martta sandıklardan zaferle çıkarak bayrağı Mevcut başkanımız Yunus beyden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran beye teslim edeceğiz inşallah. Bu seçim Başbakanımızın dediği gibi asrın seçimidir, bunun bilincinde çalışıyoruz ve galip geleceğimize inanıyoruz. Ben bu güzel ortamı bizlerle buluşturan teşkilatımıza teşekkür ediyorum dedi. Sözü alan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran önemli açıklamalar bulundu. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran bu seçimlerde en yüksek oyu alarak ey Başbakanım dik dur eğilme Körfez seninle diyeceğiz Allah’ın izniyle. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir faydalı olandır biz bunun bilincindeyiz bu mantıkla çalışıyoruz. Biz onun bilincindeyken yolumuza istedikleri kadar taş koysunlar hiç yılmadan yorulmadan devam edeceğiz. “ Biz besmelemizi sağlam çektik “ artık el ele verip koşma zamanı Rabbim çalışmalarımızı ve birlikteliğimizi daim kılsın inşallah, şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 24.02.2014 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38