Baran “bizim sevdamız Körfez”

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Gençlik Kolları ve Teşkilat mensupları SKM programı kapsamında Ak Parti esentepe mahalle teşkilatında bir kahvaltı programı düzenlendi.

Baran “bizim sevdamız Körfez”

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Gençlik Kolları ve Teşkilat mensupları SKM programı kapsamında Ak Parti esentepe mahalle teşkilatında bir kahvaltı programı düzenlendi.

16 Şubat 2014 Pazar 17:08
Baran “bizim sevdamız Körfez”
 Esentepe mahalle teşkilatının öncülüğünde gerçekleştirilen kahvaltı programına mahalle sakinler’ ininde gelmesiyle bir hayli keyifli anlar oldu. Esentepe mahalle başkanı Şaban Akyıldız bir selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşmasının ardından sözü Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem aldı. Badem, esentepe mahalle teşkilatının bu güzel programı için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde coşkulu bir aday tanıtım programı gerçekleştirdik. Programda emeği geçen herkes den Allah razı olsun. Bu süreçte bizlerle birlikte çalışan bu yolda bende varım diyen herkese teşekkür ediyorum. Bizlere, adayımıza, Başbakanımıza yakışır bir program gerçekleştirdik. Her konuşmamda söylüyorum insanlığın mazlumların bizlere ihtiyacı var. Bu davada çalışırken çalınmadık kapı bırakmayacağız, davamızın sorumluluğunu ve vebalini biliyoruz. O vebali almamak için var gücümüzle çalışacağız. 12 yıldır iktidarız milletimizin bizlere verdiği yetkiyi her ne olursa olsun her zaman olduğu gibi sonra da iyi kullanacağız. Başbakanımıza oynan bu kirli oyunları görüyoruz ve bilincindeyiz sahalarda halkımıza bunları anlatıyoruz ve anlatmayada devam edeceğiz. Bizim bir dünya lideri başbakanımız var onun her zaman arkasındayız ve desteğimizi en iyi şekilde vereceğiz. Ben şimdi den yapılacak olan seçimlerin ülkemize milletimiz adına hayır getirmesini diliyorum. Bu güzel program için hepinize teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısını yineledi. Her zaman olduğu gibi kenetlenerek çalışacağız. Burada şu gençliği gördüğüm zaman zaferin yakın olduğunu görüyorum. Davamız bir yolumuz bir gecemizi gündüzümüze katıp çalışmamız lazım çünkü bizler bir ümmetiz, ümmetin bize ihtiyacı var. Sizler hepiniz bir Belediye Başkan Adayı gibi çalışsın çünkü hepimiz biriz ben tek başıma çıkmadım bu yola hep beraber çıktık, niyetimiz halis niyetimiz halis olduğu sürece de inanıyorum ki Allah yardımını bizden esirgeyemeyecek. İlçe başkanımızın dediği gibi ülkemizin ve milletimizin üzerine oynanan bu kirli oyunları kapı kapı gezip anlatmamız lazım. “ Osmanlı ruhu tekrar şahlanıyor diye korkuyorlar” şeklinde açıklamalarda bulundu. Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları esentepe esnafını ziyaret etmek üzere mahalle teşkilatından ayrıldı.

Çalışmalarına her gün bir mahalleyi ziyaret ederek devam eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları esentepe esnafını ziyaret ederek onlarla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Girdiği her dükkânda olumlu tepkiler alan Baran onlardan hayır dualarını ve desteklerini istedi. Esnaf ve vatandaşlar Baran’a sizi her gün sahalarda görüyoruz çalışmalarınızı taktir ediyoruz ve izliyoruz. Bundan sonra ki süreçte Allah yardımcınız olsun şeklinde olumlu tepkiler aldı. Ziyaret esnasında Ardahan ili Posof ilçesi Aşık zülali derneğini de ziyaret eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları dernek başkanı Aydeniz Topçu’ya başarılar dileyerek çalışmaları ve yaptıkları hizmetler için kendilerine teşekkür etti. Esentepe esnafından ve vatandaşından tam destek alan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Kocaeli Gümüşhaneliler vâkıfını ziyaret etmek üzere esentepe mahallesinden ayrıldı.

BARAN VE TEŞKİLAT MENSUPLARI KOCAELİ GÜMÜŞHANELİLER VAKFININ KONGRESİNE KATILDI

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları 18. düzenlenen Kocaeli Gümüşhaneliler derneğinin kongresine katıldı. Gümüşhaneliler vakfının yeni başkanı Hamit Örgüç’e yeni görevinin kendileri ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Baran, programı izlemek üzere kendisine ayrılan yere gitti. Vakıf başkanı Örgüç, vâkıfın ve yaptıkları çalışmalar hakkında kongreyi izleyenlere önemli bilgiler verdi. Mali açıdan da konuşan Örgüç 84 milyar borcumuz var ve yeni yere taşındık bu süreçte elini taşın altına koyan tüm hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Programa daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı. Programda konuşan Karaosmanoğlu Gümüşhanelilerin bu güne kadar yaptıkları hizmetler için kendilerine teşekkür etti ve sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti. Bir vâkıfın sadece çay içilen yer olmaması lazım. Oranın bir bilgi evi olması lazım bir spor yapılan yer olması lazım bir hayır kurumu ve eğitim yuvası olması lazım şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.02.2014 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38