Baran, çalışmaları yerinde inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Baran, çalışmaları yerinde inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:01
Baran, çalışmaları yerinde inceledi
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirilen yerel seçimlerde vaad edilen projeleri teker teker hayata geçirmeye devam ediyor. Yapımı devam eden Kuzey Mahallesi asfalt çalışması, Yeniyalı Kapalı Pazar çalışması ve Kuzey Mahallesi alternatif yol açma çalışmalarını belediye başkan yardımcısı ve birim müdürleri ile birlikte yerinde inceledi.Başkan Baran, halkın istek ve beklentilerine karşılık verecek hizmetlerde gelinen noktayı yerinde görmek üzere yaptığı inceleme gezisinde, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi. 
 Kuzey Mahallesi Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde asfalt ve yama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kuzey Mahallesi Yamaç Sokakta yapılan asfalt çalışmasında 700 ton sıcak asfalt döküldü. Kuzey Mahallesi sakinleri yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti çalışmayı an ve an takip eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ilettiler. Kuzey Mahallesi Dalyan sokak’ta alternatif yol açma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda yol güzergahı belirlenmesi için istinad duvarı yapılıyor. 300 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yapılan yeni imar yolu, yapım aşaması tamamlandığında Cahit Zaifoğlu Caddesine bağlanacak. 3000 ton taş kullanılarak gerçekleştirilecek olan istinad duvarı yükselmeye devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleriyle birlikte yapılan çalışma hakkında bilgiler alan Baran, yapımları devam eden diğer projeleri incelemek üzere bölgeden ayrıldı.
İlçedeki Parklar İncelendi
Hazırlanan projelerle ilgili çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Baran, ilçedeki parkları da gezerek ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yaptığı incelemelerde parkların genel temizliği ve bakımı hakkında bilgiler aldı. Parkta bazı bölümlerin yenilenmesi ve eksikliklerini biran önce giderilmesi için ilgililere talimat veren Başkan Baran, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yaptığı konuşmada tüm park ve bahçelerde vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilebilmesi için çalışmalara hız verildiğini belirten Başkan Baran, “Daha yeşil bir Körfez için, belediyemiz bu konuda çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde gezip dinlenebilecek yerlerin sayısını arttırmak için uğraşıyoruz. Tespit ettiğimiz eksiklikleri giderip, en kısa sürede çocuklarımızın ve ailelerin taleplerini karşılayacak şekilde parklarımızı tamamlayacağız” dedi.
Kocaeli’nin En Büyük Düğün Salonu Olacak
Göreve geldiğinden bu yana ummalı bir çalışma gerçekleştirerek her mahalleye bir Kapalı Pazar kazandıracak olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Birimlerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz” dedi. Yeniyalı mahallesine yapılacak olan Kapalı Pazar çalışmasını yerinde inceleyen Baran, Yapacağımız bu projede vatandaşımıza bir değil aynı projede iki hizmet birden sunacağız. 3000 kişilik kapasitesiyle Kocaeli’nin en büyük düğün salonu olma özelliğine sahip olacak. Pazar kurulmadığı günlerde otopark olarak kullanılacak olan alan bölgenin otopark ihtiyacını da karşılayacak dedi.
Viyadük Çalışmasını Yerinde İnceledi
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yapımı merakla beklenen projelerden olan Tütünçiflik viyadük altı peyzaj çalışmasını yerinde inceledi. Halk tarafından henüz tamamlanmadan büyük bir beğeni kazanan Tütünçiflik viyadük altı peyzaj çalışması kısa bir süre içinde tamamen hizmete açılacak. Vatandaşlarla sohbet eden Baran, onların görüşlerini ve fikirlerini alarak, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.
Son Güncelleme: 27.08.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38