Baran fabrika işçileriyle buluştu

Gittiği fabrikalarda yöneticiler tarafından karşılanan AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’a ziyaretinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Meclis üyesi adayları ve Teşkilat mensupları eşlik etti.

Baran fabrika işçileriyle buluştu

Gittiği fabrikalarda yöneticiler tarafından karşılanan AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’a ziyaretinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Meclis üyesi adayları ve Teşkilat mensupları eşlik etti.

05 Mart 2014 Çarşamba 11:11
Baran fabrika işçileriyle buluştu
 BARAN, BİZİM DERDİMİZ SİZLERE HİZMET ETMEKTİR

Fabrika sahibi Erdal Beyazpınar ve Üretim müdürü Erkan Ayvaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fabrikanın genel bilgilerinden ve üretiminden bahseden Beyazpınar, Körfez’e bir prestij kazandırıyoruz, işçi sayımızla üretimimizle örnek bir fabrika olmaya devam ediyoruz. Sizlerinde bize desteği ile bazı sorunların giderilmesiyle bu sektörde Körfez’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz dedi.

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran,” Sizlerin bu sektörde başarılı bir şekilde ilerlemenizi takdir ediyorum. Belediye olarak bugüne kadar sizlerin arkasında durduk, bundan sonra ki süreçte de sizlerle birlikte çalışacağız. Körfez için halkımız için en iyisi neyse onu yapmanın derdindeyiz” dedi. Fabrika çalışanlarıyla da bir araya gelen AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran onlardan destek istedi. Çalışanlar AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’ ın çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

BARAN; HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Çağla çikolata fabrikasında keyifli sohbetten sonra AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve beraberindekiler Anadolu Döküm fabrikasına geçtiler. Muhasebe müdürü Necmi Filizkök, Üretim Koordinatörü Haykan Engin, İdari işler müdürü Hasan Gün tarafından karşılanan Baran fabrika çalışanları ve bölümlerini tek tek ziyaret etti. Daha sonra çalışanlarla toplu bir şekilde bir araya gelen AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran çalışanlarla sohbet etti. Baran,” Sanayimiz ve Fabrikalarımız Körfez’imizin can damarıdır, sizlere gereken önem ve hassasiyet bundan sonra ki süreçte de gösterilecektir. Sizlerin sorunlarını el birliği ile aşacağız. Bu hususta yerel yöneticiler olarak bizlerin üzerine ne düşüyorsa yerine getireceğiz” diye konuştu. Kendisine yönetilen sorulara da cevap veren Başkan Adayı İsmail Baran “ Bizim derdimiz sizlere hizmet etmektir “ dedi.

Son Güncelleme: 05.03.2014 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38