Baran Hacı Osman’ı fetih etti

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Kadın Kolları, Meclis üyesi adayları ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Baran Hacı Osman’ı fetih etti

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Kadın Kolları, Meclis üyesi adayları ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

23 Şubat 2014 Pazar 10:41
Baran Hacı Osman’ı fetih etti
 SKM programları kapsamında Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Ak Parti Körfez ilçe Başkanı Osman Badem ve Teşkilat mensupları Mimarsinan mahallesinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltı programını düzenleyen Kocaeli insani yardım derneği, bir süredir devam eden kermes programının son gününde Körfez halkına ve mahalle sakinlerine kahvaltı verdi. Programa katılan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları programı düzenleyen İHH derneğine ve yapmış oldukları hizmet için teşekkür etti. Programda konuşan İHH dernek başkanı İsmail Yeşildağlı, Körfezin ve Mimarsinan mahallesinin kermesimize gösterdikleri ilgi ve alaka için  teşekkür ediyorum kendilerinden Allah razı olsun. Sizlerin yardımıyla burada açmış olduğumuz kermesle Suriye’ye bir tır yardım götüreceğiz. Kermesimizin bu son gününde tüm esnafımıza ve değerli büyüklerimize bir kahvaltı programı düzenledik. Programa ve kermesimize katılan bütün dava kardeşlerimize elini taşın altına koyan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum kendilerinden Allah razı olsun dedi. Programda konuşan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Bu tarz kuruluşlarımız bir elin parmakları kadar o için bu tarz kuruluşlarımız bizim başımızın tacıdır. Rabbim çalışmalarınızı daim kılsın, Siyonistler sizleri rahat bırakmıyor ve çalışmalarınızdan rahatsızlar. Sizler yılmadan canınızı ortaya koyarak çalışıyorsunuz, bu tür hizmetleri ve kermesleri düzenlediğiniz için hepinizden Allah razı olsun Rabbim çalışmalarınızı daim kılsın inşallah şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları SKM programları kapsamında ziyaretler yapmak üzere Hacı Osman Mahallesine hareket etti.

Hacı Osman mahalle teşkilatında buluşan Teşkilat mensupları yaklaşık 150 kişilik bir ekiple adete şölen havasında mahalle sakinlerini ve esnafı ziyaret etti. Körfez’in güzide mahallelerinden biri olan Hacı Osman Mahallesi sakinleri Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’ı bağrına bastı. Mahalle esnafını ziyaret eden Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran esnaftan tam destek aldı, “ bizlerde biliyoruz ki sizde esnafsınız, her zaman içimizden birini istiyorduk sizde içimizden birisiniz hem sizin hemde teşkilatınızın arkasındayız” şeklinde konuştular. Bu sıcak karşılamalar karşısında Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, esnafın şuan ki sorunları biliyoruz sizlerin sorunları bizim sorunlarımız hepsini değerlendiriyoruz. Birlikte el ele bütün sorunlarımızı çözeceğiz, bugün olduğu gibi seçimden sonra da iç içe olacağız dedi. Çalışmalarına ara vermeden ev ziyaretleri yapan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları Hacı Osman mahallesinden tam destek alarak oradan ayrıldı.

Son Güncelleme: 23.02.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38